LOL (2012) (2012)

LOL

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A tizenhét éves Lolát, az életrevaló kamaszlányt a környezetében mindenki csak Lolnak becézi. A szülei elváltak, ő pedig az anyjával, Anne-nel él. Lol sajátos módon alkalmazkodott a helyzethez, gyakran kijátssza a szüleit egymás ellen. A felnőttkor küszöbén járó lány most próbálgatja szárnyait a szerelem, a pia, a bulik és a drog világában. Miután Lol szakít a csalfa fiújával, Arthurral, nem sokkal később annak legjobb barátjával, Maëllel kezd járni. Egy nap Anne kezébe kerül a lánya naplója, és természetesen "véletlenül" beleolvas.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

34
egyik link sem megy
33
egyik link sem megy
31
Megnéztem mindkettőt, ez jobban tetszett, de főleg azért mert a franciában olyan csúnyák a fiúk. Nem tudom hová tűntek a helyes francia fiúk (bezzeg régen mennyi helyes francia fiú volt pl: a Házibuliban Pierre Cosso vagy Alain Delon az összes filmjében, még Belmondo is elment, de ezek a srácok, az amerikaiban legalább helyesek voltak a fiúk). Egyébként a story aranyos, jól szórakoztam mindkettőn. Ez 10 pontos a másik a csúf fiúk miatt 9.
30
gyenge 5 pont (a szinkron nagyon rossz , nem tudom eredetileg is így beszélnek)
29
Nagyon jó kis film szerettem Nézzétek meg főleg ha tini lányotok van mint nekem
28

Nem rossz,de a francia jobb !
26
Nagyon tetszett,imádtam.Szuper film!!! Egyik kedvenc lett!