Madárdal (2012)

Birdsong

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A két részes tv film Sebastian Faulks : Birdsong című regényét dolgozza fel, ami mára igazi sikerkönyvvé vált Anglia-szerte.
A történet keretét az első világháború adja, a cselekmény 1910 és 1916 között játszódik. A szerelmi szál, Stephen és Isabelle szenvedélyes, de kudarcra ítélt kapcsolata végigkíséri a férfi háborúban töltött éveit.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

18
Érdekes az itt megjelenő stáblista, a főszereplők (Eddie Redmayne, Clemence Poesy) lemaradtak...
17
Érdekes története van,de ezt másfél órás filmben is elkészíthették volna.Unalmassá válik a hossza miatt.Egyszer nézhetős. 10/6
16
papamaci555!
Teljesen egyetértek.
Az Unsere mutter, unsere vater (magyar címén a Generációk háborúja) valóban nagyszerű alkotás ..Az egyik legjobb a maga nemében.
15
JÓ FILM LENNE,HA NEGYED ENNYI IDEIG TARTANA - HOSSZÚ, VONTATOTT,HELYENKÉNT DÖG UNALOM! MAX:10/3 Wolfprincess-EK PEDIG A GENERÁCIÓK HÁBORÚJÁT AJÁNLOM AZ TÉNYLEG 10-ES!!!
14
Nagyon szép és megrendítő. Én megkönnyeztem.
13
Csodálatos Alkotás!!!♥
12
annyira csöpögös?
11
Szerintem meg inkább rossz mint jó. Idegesítően vontatott ,minden jelenet háromszor olyan hosszú mint kellene, mindent háromszor elmondanak.. A főszereplőn kívül gyenge szappanoperás szintű a színészet.Én bírom a romantikus filmeket , de ez nagy csalódás volt a lenti vélemények után.10/4
10
Gyönyörű és megrázó film, én kisírtam rajta a szemem. Nagyon ajánlom!