Marguerite - A tökéletlen hang (2015)

Marguerite

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Marguerite - A tökéletlen hang című filmdrámában Marguerite Dumont, az erősen fals hangú, ám annál tehetősebb vagyonú francia hölgy rendszeresen "megörvendezteti" barátait hangversenyeivel. Az összegyűlt ismerősök azonban alig várják a koncert végét - az összejövetelek parti része sokkal kecsegtetőbb számukra, mint Marguerite éneklése. Egyikükben sincs elég bátorság, hogy szembesítse az asszonyt az igazsággal. Marguerite így abban a hitben él, hogy csodálatos énekhangja páratlan, s elhatározza, hogy megmutatja tehetségét az egész világnak...

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

10
Még egy retardált hülye, Teddson. Magas ! Idióta barom. A véleményedet nagyívben és 2x
9
Ez a film kimagaslo alkotas.Keseredes izt hagy az ember szajaban.Bar inkabb edeset.Lehet,h a Mme nem tudott enekelni,de szivet-lelket odatette,hogy bizonyitson .Barmi legyen is az ara.
Megjegyzesem (bar minek aldozom rad az idom,nem tudom): gigiboy79,ez a film nyilvanvaloan tul magas volt neked.Vegul is nem baj,ilyenek is kellenek.Jot mulattam rajtad.
8
Nem értem ?! Oscar-díj.! A véleményed is nagyon mulatságos pagabriel. Búj el, majd ha kiváncsi leszek rád megkereslek. Köszi
7
Ez egy egészen különleges film. Nekem tetszett. Én megadnám legalább a 10/10-t rá. Azzal nem nagyon értek egyet, hogy ez a film mulatságos lenne. Akkor az illető nem értette meg a film lényegi mondanivalóját. Én akár még Oscarra is jelölném, csak persze ott inkább az angol filmek aratnak, bár kivételek akadnak.
6
Már 3-szor megnéztem, zseniális!
5
A film, roppant mulatságos. Nagyon régen nevettem ennyit egy filmen. A drámai oldaláról nézve, kiváló alakítás nyújtanak a színészek. Margureite zseniálisat alakít. 10/10 Thnx
4
Zseniális filmet láthattam!Köszönet a feltöltőnek."Féltem" megnézni M.Streep után,de olyan élményben részesültem,ami bizony felülmúlta Florensét!Annyira finoman táncolt a rendező a nevetségessé tétel határán,és végig sikerült meg őriznie a drámát a történetben.Marguerite utolsó szereplésekor kiénekelt kristálytiszta hangok voltak a legdrámaibb pillanatok!(Itt kifejezetten a hang tisztaságának drámaiságára gondolok...)A többi már szoros következménye a történetnek.A rendező mellett a színészek is zseniálisat alakítottak!Imádtam!!!10/10 !!!
3
Szegény Marguerite , pedig egy végtelenül kedves, jó szívű, aranyos asszony volt! A film 10-es!