Másnaposok vidala (2014)

The Hungover Games

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Bradley, Ed and Zach egy jól sikerült buli után egy különös szobában ébred fel, egy még különösebb világban… barátjuk, Doug nélkül. Némi kutakodás után a trió megtudja, hogy egy vonaton vannak, amelyik egyenesen a The Hungover Games-re tart, ahol meg kell mérkőzniük a különböző körzetek, a vegyes popkultúrák körzete, a szuperhős körzet, a középfölde körzet, a bábok körzete és a Johnny Depp körzet kiválasztottjaival.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Flashx.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

57
Na ennél rosszabb nem is lehetne
56
Niah2004 annyi lenne a válaszom , hogy nem csak vígjátékot , de más félét se tudnak összerakni, jót nem nagyon , csak ritkán.Egyébként a címben lévő vidala az az , vagy viadala lenne csak el van írva?Most nézem el van írva.
55
Niah2004 annyi lenne a válaszom , hogy nem csak vígjátékot , de más félét se tudnak összerakni, jót nem nagyon , csak ritkán.
54
Ez egy paródia kellene legyen, de egyszerűen egy fél mosolyt, annyit nem tud kicsikarni az emberből...Szörnyű színészi játék, szerencsétlen poénok és rosszul megválasztott alapsztori, felesleges pornós mázzal. Most komolyan, a mai világban már képtelenek egy jó vígjátékot összerakni?
53
Egy nagy szar volt az egész film -1/10
52
Egy nagy szar volt az egész film -1/10
51
Én ehhez nem tudok mit hozzáfűzni 1/10 és még kedves voltam.
50
én kértem,köszi hogy felraktátok
49
Gyenge film hamar ki is kapcsoltam.
48
Engem itt-ott megmosolyogtatott