Maudie (2016)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A kanadai Új-Skóciában, Everett Lewis felveszi házvezetőnőnek a törékeny, de határozott Maudie-t. A csillogó szemű teremtés valójában azért keresett munkát, hogy szabaduljon az őt túlságosan is védelmező családjától. Minden vágya, hogy fessen, alkosson, a helyzetét azonban megnehezíti, hogy reumás ízületi fájdalmakkal küzd. Idővel Everett és Maudie kapcsolata egyre bensőségesebbé válik. Miközben Maudie a férfi erőszakossága ellenére is ragaszkodik hozzá, kibontakozik művészete. Igaz történet.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

4
Na ezt most jól megbőgettem.. Nagyon szép film (<3)
2
10/10, Gyönyörű film csodálatos színészekkel. Köszönöm a feltöltést!
1
Istenem,de szép film volt...A festőnőt alakító színésznő,ugyanolyan őstehetség,mint maga a festőnő,a csodás naiv festészetében...A festő művészet mérvadója,maga a stílus.Ha az meg tekeri a lelked,lehet az egy gyermeki alkotás,akkor az maga a csoda...Mint már írtam,az életnél nincs izgalmasabb történet.Íme ez a film is ,méltó példa erre!10/10!