Meg - Az őscápa (2018)

Meg

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor (Jason Statham) egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik. Ő viszont nem tud szabadulni az esettől: kutat, olvas tanul, szeretné megérteni, hogy mi történt vele – arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával. Végül egy tudományos expedíció tagjaként le is merül a Mariana árokba, ismét találkozik régi ellenfelével, és az újra támad. De ezúttal még nagyobb baj történik: párharcuk közben a fenevad keresztüljut azon a tengeri sávon, amely eddig a mélyben tartotta, és most a világ tengereit járva rettenetes pusztításba kezd. Taylor felelősnek érzi magát a katasztrófáért, és megpróbálja legyőzni egyre erősödő félelmét: tudja, hogy neki kell legyőznie a megalodont.

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

101
Nem tudom miért fikázzák a fotelkritikusok,,,,szerintem egészen jó kis film lett...
100
Ez a legjobb capas film amit lattam, erdemes megnezni
99
ez a film inkább vigjáték mintsem horror egyszer sem voltam olyan helyzetben a film nézés közben hogy jajj tükön ülök hogy vajon most mi fog történni vagy ehhez hasonló érzést érezni azt hittem a trailer alapján hogy nagyon jó lessz há nagy csalódás mert sokkal de sokkal többet ki lehetett volna hozni ebböl a filmböl leginkább az nem tetszett benne a legjobban hogy a szereplök olyan természetes módon el fogadák és feldolgoztás hogy egy bazi nagy Öscápát fedeztek fel hogy az valami hihetetlen és ennél már csak az a hihetetlenebb hogy az ember társaik miszerint fel falta egy mega nagy öscápa azt is ilyen hihetetlen egyszerüséggel elfogadták már csak egy váll húzás kellett volna...ja és ahogyan az ember gyorsabban úszott az öscápánál...azis valami szenzáció..nállam egy 2 es
98
nem rossz.néha még vicces is
97
Köszönöm,jo film
96
Hááát,Statham miatt néztem meg. Egyszer nézhető.Köszi a feltöltést!
95
Nem volt rossz! A vége jól össze lett hozva. Hetesre értékeltem.
94
Szerintem, nem volt olyan vészesen rossz. Egyszer meg lehet nézni. 7/10
93

Megpróbáltam ugyanazokat a webhelyeket használni, mint ez a webhely, amely ténylegesen működik
nézd meg a teljes filmet nézd meg itt >>> FILMESON8.BLOGSPOT.COM
92
Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Azt hittem, néhányan szeretnék túl lenni ... !!!

Itt láttam ⏩ ⏩ FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM

Itt láttam ⏩ ⏩ FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM

Itt láttam ⏩ ⏩ FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM