Meg - Az őscápa (2018)

Meg

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor (Jason Statham) egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik. Ő viszont nem tud szabadulni az esettől: kutat, olvas tanul, szeretné megérteni, hogy mi történt vele – arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával. Végül egy tudományos expedíció tagjaként le is merül a Mariana árokba, ismét találkozik régi ellenfelével, és az újra támad. De ezúttal még nagyobb baj történik: párharcuk közben a fenevad keresztüljut azon a tengeri sávon, amely eddig a mélyben tartotta, és most a világ tengereit járva rettenetes pusztításba kezd. Taylor felelősnek érzi magát a katasztrófáért, és megpróbálja legyőzni egyre erősödő félelmét: tudja, hogy neki kell legyőznie a megalodont.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   
  Openload.co
  Kiegészítő felirattal! 
   
  Vidoza.net
  Kiegészítő felirattal! 
   
  Vidlox.tv
  Kiegészítő felirattal! 
   
  Vev.io
  Kiegészítő felirattal! 
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

110
Nem tudom miért fikázzák a fotelkritikusok,,,,szerintem egészen jó kis film lett...
109
Ez a legjobb capas film amit lattam, erdemes megnezni
108
ez a film inkább vigjáték mintsem horror egyszer sem voltam olyan helyzetben a film nézés közben hogy jajj tükön ülök hogy vajon most mi fog történni vagy ehhez hasonló érzést érezni azt hittem a trailer alapján hogy nagyon jó lessz há nagy csalódás mert sokkal de sokkal többet ki lehetett volna hozni ebböl a filmböl leginkább az nem tetszett benne a legjobban hogy a szereplök olyan természetes módon el fogadák és feldolgoztás hogy egy bazi nagy Öscápát fedeztek fel hogy az valami hihetetlen és ennél már csak az a hihetetlenebb hogy az ember társaik miszerint fel falta egy mega nagy öscápa azt is ilyen hihetetlen egyszerüséggel elfogadták már csak egy váll húzás kellett volna...ja és ahogyan az ember gyorsabban úszott az öscápánál...azis valami szenzáció..nállam egy 2 es
107
nem rossz.néha még vicces is
106
Köszönöm,jo film
105
Hááát,Statham miatt néztem meg. Egyszer nézhető.Köszi a feltöltést!
104
Nem volt rossz! A vége jól össze lett hozva. Hetesre értékeltem.
103
Szerintem, nem volt olyan vészesen rossz. Egyszer meg lehet nézni. 7/10
102

Szuper film. de ez egy rossz példány! Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Gondoltam, hogy némelyikük meg akarta nézni.

Nézze meg a Full HD filmet itt >>>> FILMESON8.BLOGSPOT.COM
101
Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Azt hittem, néhányan szeretnék túl lenni ... !!!

Itt láttam ⏩ ⏩ FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM

Itt láttam ⏩ ⏩ FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM

Itt láttam ⏩ ⏩ FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM