Melankólia (2011)

Melancholia

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Justine és Michael egy nagyszabású összejövetel keretében ünneplik a házasságukat Justine nővére, Claire és annak férje, John hatalmas házában.
Annak ellenére, hogy Claire mindent megtesz, ami csak az erejéből telik, az esküvői parti kudarcba fullad: felszínre törnek az elfojtott családi feszültségek, a kapcsolatok megbomlani látszanak és elindulnak a végzetes szakadások felé.
Mindeközben pedig egy Melankólia nevű kisbolygó halad egyenesen a Föld felé.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vev.io
   
   
  Openload.co
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

31
Hááát,fura egy film,elég depresszív,lehangoló,de nézhető! Azoknak ajánlanám,akik szeretnek elmélkedni az emberi kapcsolatok kuszaságán. S milyen hatást gyakorol az emberek személyiségére hogyan,milyen körülmények közt nő fel egy gyerek,s válik érzékeny,félelmekkel teli emberré.
30
Évekkel ezelőtt láttam, mély nyomot hagyott bennem.
Jó film, de nagyon nyomasztó, minden életkedvem elment miatta egy időre.
Az a fajta, ami napokig megmarad az ember gondoltaiban, hangulatában.
Happy endre, megnyugvásra senki se számítson.
10/7

29
...nem tudtam kivárni, mikor megmozdul már valaki...de ezt a filmet már láttam amikor még "friss" volt...ezekhez a filmekhez speciális hangulat kell... Filmklub vezetőnkét láttam sok műveszi filmet külömböző rendezőktől, és ehez a filmhez is külön hangulat kell...mint mondjuk a "Nagy zabálás (The Big Feast) c. régi filmhez Marco Fererri-től...
28
Mindig meglepődök mikor Lars Von Trier filmjeivel kapcsolatban Tarr Bélát említik...Tarr Bélánál nincs színészi játék, monoton szövegfelolvasás van párbeszédek helyett...ellenben Triernél pont a színészi munkán van a hangsúly és a párbeszédeken.
27
Igen, eléggé nehéz film volt, de mindenféleképpen érdemes megnézni!
26
Szuper jó film, ne keverjük bele Tarr Bélát, és a büntetéshez sincs semmi köze, de talán a melankóliához...
Lehet valami.
25
Aki szereti pl. Tarr Béla produkcióit, és amúgy szeret elmélkedni, annak ez be fog jönni.
24
Hát sztem meg csak az büntesse magát, aki amúgy is hajlamos a melankóliára, így kifejezetten az ilyen filmeket vadássza. Másnak nem ajánlom, mert végtelenül nyomasztó egy kellemes perc sincs benne, így a kategóriájának győztese, ha az a totális depresszív kategória. Valakinek nagyon fájt valami, amikor ezt megkreálta.
Vannak lassú, drámai, érzelmes vagy mély filmek, amiket örömmel néz az ember akkor is, ha nem jó a vége, de ennek minden perce eretvágós.
23
- nos, előre szólok nehéz falat lesz - ha az első öt percet kibírtad - jön a többi ... ( teljesen lenyűgöző alkotás - köszönöm a feltöltést - 1o pont)
22
haaaaat ez nem tetszett 10/2
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

nem ajánlom senkinek