Mélytorok: A Watergate sztori (2017)

Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Mark Felt története, aki "Deep Throat" álnéven segítette a két újságíró, Bob Woodward és Carl Bernstein munkáját, hogy feltárják az 1974-es Watergate-botrány részleteit.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Estream.to
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

7
Nos morris ez a hazai kreatív címadás sokadik díszpéldánya, lássuk be ez régen se ment másként mert akkor is volt olyan hogy a filmnek afféle utalós címet adtak, ott az 1968-as Bullitt aminek volt olyan címe is hogy A chicagói tanú és később lett egy másik címe is a filmnek A San Franciscó-i zsaru vagy csak simán San Franciscó-i zsaru . És ez még a régi Pannónia stúdió világa volt mikor ennél a filmnél az első eredeti címet kitalálták, mert nagy a hajlandóság arra hogy ne mindig az eredeti címet fordítsák le ilyen olyan formai okok miatt, ha nem inkább találjanak olyat ami hangzatos de mégis jó és valahol utalós, de nem mindig mennek el efféle módszerig valamikor megmaradnak az eredeti rendes fordításnál esete válogatja éppen.
6
színészi teljesítményben felülmúlhatatlan. bennem mindig felmerül a kérdés: valóban így történt?????? 9/10
5
a temaban vannak ennel jobb filmek is de liam szokasahoz hiven nagyon jol jatszotta a szerepet
4
mi ez a cím?
3
LIAM NESSON soha nem tud hibázni...(<3)
2
Tetszett, köszönöm!!!
1
Jo film! Politikai krimi es drama! Semmi akcio nincs benne viszont erdekes es igaz tortenet alpjan keszult. Erdekes film!