Mennyei Királyság (2005)

Kingdom of Heaven

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Balian egy kis normandiai falu patkolókovácsa. Elveszítette a családját és kis híján a hitét is.
A keresztes háborúból érkező Godfrey lovag világosítja fel küldetéséről. Kiderül, hogy ő az apja, aki felfedi előtte a lovagi élet valódi értelmét, majd magával viszi őt Szentföldre.
Eleinte úgy tűnik, távol áll Baliántól a vallási célokért vívott háború, ám mégiscsak magával ragadja a hév. Jeruzsálem hamis csillogása és a lovagok ármánykodása közepette szerelembe esik, majd egyik vezéralakja lesz az eseményeknek.
Végül minden bátorságát és tudását összeszedve megpróbálja megvédeni a várost a hatalmas fölényben lévő ellenséggel szemben.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vev.io
  TheVideo tárhely 
   
  Openload.co
  Rendezői változat 
   
  TheVideo.me
  Rendezői változat 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

53
10/10! Alapmű mindenkinek! Nagyon ritkán látni ilyen tökéletes történelmi kaland-akció filmet! Sokszornézős! Köszi a feltöltés!
52
A film 10-es! Tudom mindenkinek szabad véleménye van de akkora hülyeségeket tudnak irni hogy az már fáj!
51
totyipapi hatalmas hozzaszolas
50
. na persze csak okosan. valaki már irta, tök igaza van, a templomosokat számonkérik mert megtámadtak egy szaracénkaravánt. damn mekkora kamu.
és persze megjön orlando 'utolso előtti szamuráj' bloom és megmutattja a túrista araboknak hogyan kell kutat fúrni, mert az még pont nincs. megszervezi a közigazgatást az oktatást és felvirágoztatja a vidéket, dobó istván módjára megvédi a várat. akármennyire próbálják történelmileg hitelesiteni, nem sül ki semmi más ebből a giccsből hogy a barbár araboknak a szuperkulturált jurópai illemórát tart és etikát tanít mintegy háromésfélórában. thumbs down.

49
Hiába hosszú a film de jó meg van az alapja a folytatása és a vége nekem tetszett jó film!
48
Igen! Többször nézhető film, nagy kedvencem!
47
A rendezői változat több tartalommal tölti meg a story-t és több nyitott kérdést is megválaszol, ami a mozis film után felmerülhet a figyelmes nézőben. Köszönöm a feltöltést és a fordítást is!
46
Nem lehet az Arn , a templomos lovag remake-je , mert hogy két évvel korábban készült.(2005) Az Arn pedig 2007-es
Ettől függetlenül mindkettő jó.
45
Nagyon jó film! Aki szereti a középkorról szóló kalandfilmeket, annak kihagyhatatlan! 10/10. Mindazonáltal ez mégis az Arn, a templomos lovag című dán film remake-je!! Az a film is nagyon jóó!!
44
Nekem be jött négyszer is láttam már)
Valaki tud hasonló témáju filmet, oda vagyok értük)
Köszönöm