Miután (2019)

After

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Anna Todd ifjúsági regénye, a „Miután” a népszerű Wattpad közösségi oldalon indult hódító útjára, és meg sem állt a nagyvászonig. A történet Tess életét követi nyomon, aki példás tanuló, kötelességtudó lánya a szüleinek, és hűséges barátnője egy kedves fiúnak, aki hamarosan követi őt az egyetemre. Az ambiciózus Tess gondosan cenzúrázott világa teljesen kinyílik, amikor betoppan az életébe a titokzatos és lázadó Hardin Scott. Hardin mágnesként vonzza a lányt, aki arra kényszerül, hogy megkérdőjelezzen mindent, amit saját magáról és a világról tudott.

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

39
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

38
Egyáltalán nem adja vissza a film a könyv hangulatát, a szenvedélyt , azt hogy milyen "rossz fiú" Hardin, milyen problémákkal küzd. Nincs a cselekménynek folyamata , egy-egy történést kiragadott a film a könyvből , de nem éreztem az összefüggést. Nem is néztem végig. Azért másnak jó szórakozást kívánok hozzá, főleg ha nem ismeri a könyvet akkor még tetszhet is .
36
Lehet tudni lesz e folytatasa ?
32
Nem volt rossz,igaz többet vártam
31
mikor lesz fent mar dvd minosegben ?
30
Valaki meg tudná mondani , hogy hol tudnám letölteni a könyvet ? Imádtam a filmet, első látásra beleszerettem Hardin ba 1010