Moszkva tér (2001)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
1989 tavasza. Az ország változások előtt áll, állandó kapkodások jellemzik a helyzetet szinte minden területen. Petya, az érettségi előtt álló gimnazista most ünnepli 18. születésnapját. Barátaival a Moszkván találkoznak, hogy hozzájussanak a bulicímekhez, aztán fel a hegyre, buliról bulira, majd hajnalba újra a Moszkva térre egy reggeli hamburgerre, aztán tűzés haza. Ballagás, majd a kaotikus érettségi. Az 1945 utáni töri tételeket eltörölték, a magyar tételt pedig Royal apja megszerezte. A fiú ráadásul felajánlja Petyának, hogy részt vehet egy vonatjegy-hamisító üzletben. A síkhülye Kiglert átengedik matekból, indulhat az újabb buli, lányok, kocsilopás és maga a nagybetűs élet.K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

7
Egyet értek Pista 71XXX-el! 20 éves voltam 89-ben és bizony de jó volt visszaemlékezni a film közben. Köszönöm, hogy láthattam.
6
Klasszikus darab, de szerintem csak az tudja értékelni aki 1989-ben tini volt, vagy max huszonéves. Pld. egy mainak semmit sem mond, amikor Bécsben a kendős mami banánt eszik (mert nálunk ugye ritkán volt banán és aki kijutott annak az volt az első, hogy tömje magába kétmarokkal), vagy amikor két orosz katona támaszkodik a pályaudvaron (hogy azok bizony nem vendégségben voltak itt) és ezek csak apró részletek a filmben. Szóval csak annak a generációnak ajánlom, aki akkortájt volt fiatal, annak visszaadja azt az életérzést. 10/7
4
Azért ,ez nagyon ott van!
3
Szerintem is alapmű.

2
Szerintem egy alapfilm mindannak aki nem élte át ezt a korszakot
1
szerintem elég gyengére sikerült. egy-két poén és ennyi...nem érte meg megnézni.sokkal jobb magyar filmek vannak(sose halunk meg,csapd le csacsi,papírkutyák...stb.)