Moulin Rouge (2001)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Párizs, a századfordulón.
Christian ragyogóan tehetséges, fiatal író, aki apja akarata ellenére Toulouse-Lautrec bohém körében tölti napjait.
A festő vezeti be a Montmartre művésztársaságába, nem utolsó sorban pedig a mulatók csillogóan dekadens, féktelen világába, ahol szinte minden elképzelhető - kivéve az őszinte szerelmet.
Christian azonban őrülten beleszeret Párizs leghírhedtebb mulatójának legünnepeltebb csillagába.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vev.io
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

8
Ezek szerint nekem a musical nem jön be. Idegen tőlem ez a műfaj és a sok ökörködés, amit gondolom humornak szánt a rendező. Azért 45 percet megnéztem belőle,de idegesít. A prózát jobban viselem
7
Nicole Kidman fantasztikus. 10/10
6
Nagyon rosszul kezdődött: furcsa, komikus karakterek, melyeken még mosolyogni sem tudtam. Ez mondjuk a többi "viccesnek" szánt jelenetre is elmondható.
Nem adtam fel, végignéztem. Összességében tetszett, kár a rossz kezdésért. :/
5
A lelkem filmje A legjobb musical, amit valaha megéltem. <3 Kívülről tudom a dalaikat és minden szó megérint... A film az érzések filmje és a szerelem fénye. <3
4
Életem legjobb filmje.
Először azért kezdtem bele, mert hogy Obi-Wan, azaz Ewan McGregor (Christian) szerepel benne. Már az elején nagyon megfogott, és voltak benne humoros részek is. Aztán bőgetős film lett, és a végére én is együtt sírtam Christiannal. Pedig nem volt meglepetés a vége, hisz úgy kezdődött, hogy tudjuk mi lesz. És mégis. Bennem volt egy kis remény a végére, de hiába. Így is tökéletes film, és ettől lesz igazán megható.
Mindenképp érdemes megnézni.
10/10
3
végreeeeee a kedven filmem kicsi korom óta <3 <3 <3
2
Zseniális film. Ez az egyetlen olyan film, ami a csöpögő, túlzó giccsessége ellenére is el tudta fogadtatni magát velem. Mondjuk lelki kötöttségem is van hozzá, a párom adta nekem oda, hogy nézzem meg, mikor még nem is voltunk együtt, aztán a mi szerelmünk is így teljesedett ki, hasonlít a kapcsolatunk, a körülmények. Az elején nem is tetszett, nem akartam végignézni, de ahogy kibontakozik a történet, egészen magával ragadó. Aki nem szerelmes és nem szereti az ilyeneket, a is képes beleszeretni a szereplőkbe, átérezni a fájdalmukat. Persze érzelmi intelligencia is kell hozzá, a szerelmen felül van egy nagyon komoly, kőkemény tanulsága a filmnek, ami a mindennapjainkról, a nehéz valóságról szól. Ja, és nem lehet szó nélkül hagyni Nicole Kidman, hihetetlenül autentikus, átható színészjátékát. A jelige: Játszunk tovább! Kötelező darab!
1
A filmből ma még lesz egy feliratos verzió is.