Movie 43: Botrányfilm (2013)

Movie 43

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A tucatnyi, egymással lazán kapcsolódó rövidfilmből álló vígjáték középpontjában egy kiégett producer áll, aki egy őrült sztorit próbál összeférceli a legnagyobb Hollywood-i sztárok krémjével. Peter Farrelly rendező szavai szerint a legsokkolóbb, legeredetibb és legveszélyesebb komédia, amit valaha készített.
K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

78
Itt van, hogy számos kiváló minoségu filmet nézünk, ezen a helyen mindig a legújabb filmeket látom.

Ezen az oldalon ➦➦pages.today/watchfilmezz
77
Először is nem kell azokat leszólni, akiknek tetszik és szeretik ezt a filmet csak azért, mert neked nem tetszik. A vélemény nyilvánítás is lehet kulturált. Ebből a kommentből csak az jött le, hogy ennyi erővel te vagy egy nagy szar a szarkupacon... (nem érvelsz... De prűd vagy... oda van írva, hogy botrány film ergó nem mindenkinek fog tetszeni... sőt az a célja, hogy megbotránkoztasson és hát... sikerült is, mert ennyi eszed van) Csak szemléltetésből írom, hogy a vélemény nyilvánításod ezen a síkon mozog és ilyen választ is érdemel. Ha erre pedig az a válasz, hogy nem akartál választ, akkor arra meg az enyém az, hogy a te véleményedre se volt kíváncsi senki. Lehet mindent fikázni sőt engem az se érdekel, ha neked soha nem volt semmi elég jó ezen a kurva világon, de már harmadjára futok bele ma a tetves lehúzó negatív kommentedbe, kezdve a már a grindelwald bűneinél is csak a rinyálást láttam. Ha nem tudsz jót mondani akkor ne mondj semmit... mert a véleményed olyan mint a fing... jobb ha magadban tartod, mert ha nem akkor csak a szar jön ki, amihez meg nem mindenkinek van gusztusa... veled ellentétben. (neked az reggeli, ebéd, vacsora ahogy elnézem)
76
Nem vagyok prűd, de ez egy nagy [email protected] egy kupac [email protected] Símogatná a toka here annak az arcát aki szerint ez a jó vígjáték alapja..
75
10/10 Köszi
73
az első 5 perctől folyamatosan sirva nevettem! a sztorik, a szereplőgárda, az alakitások (<3) egyszerűen imádtam!
72
Nagy Kedvenc lett ,egyik ismerős által láttam... Bírom ezt a fajta humort
71
Ez egszerüen egy oltári nagy marhaság.Ha lehetne mínuszban pontozni most meg tenném. 10/1
70
Nagyon jó!10/10 Persze csak azok számára akik szeretik az abszúrd humort és nem prűdek!
69
uhhh...ez tényleg nagyon beteg...nekem bejön 8/10