Mr. Végzet (1990)

Mr. Destiny

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Larry Burrows egyetlen egy dologban biztos: a sok furcsaság, ami vele történik, egyenes következménye annak, hogy még középiskolás korában miatta vesztett az iskola baseball-csapata. De a sors kegyes hősünkkel és feltűnik az életében egy bizonyos Mr. Végzet, aki képes arra, hogy megváltoztassa Larry múltját. Újra ott találja magát azon a meccsen, de most bejön az a bizonyos ütés. A múltnak ebben az átdolgozott kiadásában Larry feleségül veszi az iskola szépét, aki két elkényeztett csemetével ajandékozza meg, és egy gazdag cég elnökeként a város legnagyobb házában tengeti mindennapjait. Megkeseríti az édes életet, hogy mindenki csak gyűlöli, de hát erre hősünk okot is ad. Larryt saját álmai ejtik csapdába, rettenetesen boldogtalan ebben az olyan nagyon vágyott új világban, melyről azt hitte, hogy maga a tökély. Valójában saját végzetének áldozata, hiszen ez a kis kaland éppen arról győzi meg, hogy az élet milyen csodaszép, s ha megváltoztatjuk sorsunkat, nem feltétlenül leszünk boldogabbak.

Cerberus

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Flashx.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

6
Nem feltétlenül leszünk boldogabbak, aha persze, ezért tudnak sokan úgy élni ahogy mások kárára mert ebbe sokan beletörődnek.
5
Tanulságos.Köszönöm a feltöltést.Pontozásom 10/7.
4
Szórakoztató, hibátlan vonalvezetésű könnyed történet. Megnézni érdemes, nem felesleges időtöltés. Nem akar több lenni mint ami. A szereplők azt hozzák ami tőlük elvárható, sőt itt-ott még talán többet is nyújtanak. Tartalmilag fontos üzenetet tolmácsol egyszerű formában.
10/8
3
Nagyon nagyon jó film. Imádom James Belushi filmjeit
2
ajánlom mindenkinek 10 pont
1
Könnyed, aranyos Jól szórakoztam! Köszönöm a feltöltést!