Myeong-ryang csatája (2014)

Myeong-ryang

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A film az 1597-es mjongjangi csatáról szól, Csoszon legsikeresebb tengernagyának, I Szunsinnak állít emléket, aki 12 hajóval vert vissza 330 támadó japán hajót.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Faststream.ws
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

24
Ízlések és pofonok... Én általában nem nagyon szeretem az ilyen filmeket. Most is csak azért kezdtem nézni, mert pár héttel ezelőtt a Dél-Koreai filmgyártásról láttam néhány cikket valahol, amikben ez a film mint az egyik "gyöngyszem" és sikerfilm voltak említve. Gondoltam, érdemes megnézni egy tőlünk teljesen külön kultúra ilyen tárgyú filmjét is. Ez nagyjából a mohácsi vész idejére tehető. Nekem szokatlan volt, hogy sehol sem láttam egy darab vitorlát sem a hajókon. Ágyú meg annál több volt. Külön érdekesség volt a nyelvet hallhatni, bár természetesen egy szót sem értettem. Most már egy kicsit jobban értem ezek után a koreaiak "szeretetét" a japán hódítók irányába. Kb úgy viszonyultak hozzájuk, mint mi a törökökhöz, és ez a (v)iszony azóta is fennáll. Maga a film látványos volt. Megértem a koreaiakat, hogy szeretik a filmet, ahogy mi is z Egri Csillagokat. Én is adnék rá 8 pontot.
23
Nagyon gyenge film Sajnálom az időt amit rápocsékoltam
22
Nagyszerű és látványos film!
21
Köszönöm mindenki munkáját! Még Park Bo Geum is játszik benne
20
No hálliwúúd, 9 pont.
18
Igen látványos film.Sokkal rosszabbakat is láttam már.
17
Ezek a koreai kollégák egyre jobb filmeket csinálnak. Ajánlott annak, aki szereti a történelmi kalandfilmeket. Többször is nézhető. 9/10
16
Csatlakozom az előző véleményekhez.Remek film.
15
Igeeeen!!! Remek film! Minden tekintetben!!! 9/10