Ne nézz vissza! (2009)

Ne te retourne pas

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az írónő Jeanne jóravaló feleség és két gyermek boldog édesanyja. Az asszony arra lesz figyelmes, hogy mintha megváltoznának a dolgok az otthonában, a környezetében, ám ő az egyetlen, aki ezt észleli. Jeanne biztos benne, hogy nem a stressztől vagy a kimerültségtől lehet, hanem valami más oka van. Lassan beleőrül mindabba, ami vele, körülötte történik. Amikor az anyjához megy látogatóba, felfigyel nála egy fényképre, ami arra készteti, hogy Olaszországba utazzon, hogy magyarázatot kapjon a rejtélyre. Itáliában Jeanne teljes átalakuláson megy keresztül, egy olasz nővé, Rosa Mariavá válik.K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

16
Ez a két nő még mindig leiskolázza a mezőnyt, sztoritól függetlenül!
15
Áldom az eszemet elkövettem azt a nagy hibát életem folyamán, hogy 1 db filmet megnéztem ami káros. m az eleje Valamint másik 3 ba csak belenéztem de ezek a sebek amik nem forrnak be vigyázni kell az emberi agyra mert nagy érték.
14
A rendező amúgy tuti fogyasztott lizergsavat plusz na azzal megnézni. Egyedül. Mert jó társaságban nyilván nem röhögő inkább visítógörcsnek mondanám.
13
Ja amúgy Nekem nem a film ártott meg Hála Istennek, csak angol billentyűzetem van nem kis dolog rászokni.
12
Szóval a lényeg! Én a moziba kazettára dvd re manapság inkább ugye odaírnám piros nagybetűvel ami sok dologra nincs rá írva pld.-xanax Vigyázat hülyülésveszély! Ha már az epilepsziaveszélyt kiírják.
11
Az, hogy ilyesztő valóban nem kifejezás.. Olyan mintha egyszer csak azt vennéd észre itt, hogy űtkerült a jobboldalra a névjegyed avatarod. Még a gépem is meghülyülne ettől a filmtől...
10
Vannak a gyerekeknek nem való filmek aztán vannak gyermekfilmek, felnőtteknek való filmek stb stb stb... Ez Embereknek nem való film. Ezt felismertem már a huszadik percben és kinyomtam gyorsan..
9
...tetszett, szerintem horror volt: reggel felkelsz és a tükörből egy idegen arc néz rád...
8
unalmas es nincs semmi ertelme en nem is neztem vegig a horrorhoz nincs semmi koze 10 bol 0