Need for Speed (2014)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Tobey (Aaron Paul) tehetséges autószerelő, aki csapatával szupergyors versenyautókat épít és versenyeztet. A csőd széléről próbálja megmenteni garázsát, amiért vonakodva, de mégis összeáll a gazdag, és arrogáns ex-NASCAR pilótával, Dino Brewsterrel (Dominic Cooper). Már majdnem megköti az év üzletét az egyik autókereskedővel, Juliaval (Immogen Poots), amikor egy illegális versenyen Dino átveri, és Tobeyt emberölés vádjával ártatlanul elítélik. Két évvel később, a frissen szabadult Tobey eltökélt szándéka, hogy bosszút áll Dino Brewsteren, aki csapdába csalta, és rács mögé juttatta őt. Egyetlen cél vezérli, hogy elintézze az autóversenyzőt, méghozzá a hírhedt De Leon futamon. Ám ahhoz, hogy időben befusson a versenyre, minden létező akadályt le kell küzdenie a keleti parttól egészen a nyugati partig. Szupergyors verdájával hasít az utakon, míg nyomában a zsarukkal, és Dino embereivel csak hűséges csapatában és a leleményes Juliában bízhat. Segítségükkel Tobey felrúg minden lehetséges szabályt, és bebizonyítja, hogy aki szenvedéllyel versenyez, az csakis győztesként kerülhet ki. Mert nála a szerelem, a bosszú, és benzin együtt pörgeti fel a motort.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
  TheVideo tárhely 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

162
gyerekek ne nézék meg
161
nagyon imádom eszt a filmet de az a hiba hogy tul sok a killer 16+
160
Szuper volt Csak azokat az összetört kocsikat sajnálom.
159
Nagyon jól sikerült, igen tetszik
158
Mindig is érdektelenség fogott el ezzel a flimmel kapcsolatban. Most rájöttem hogy mekkora hiba volt. Annak aki ismeri az NFS játék szériát konkrét jelenetek lesznek ismerősek, még egy egy soundtrack elemet is áttettek a filmbe. Nekem nagyon tetszett, ajánlom másnak is!
157
mióta kijött eszem ágában nem volt megnéznem de jutubon bedobott egy jelenetet és adtam egy esélyt neki, nem bántam meg
156
Hát erre a filmre kár volt a Need for Speed nevet aggatni,meg se közelíti a játékot csak a kocsik szempontjából a szőke csajtól meg egyenesen a falnak szaladok annyira tehetségtelen színésznő és annyira idegesítő
155
Eszmèletlen jó film. Már rég meg kellett volna néznem!
154
Sokkal jobb is lehetett volna. A kocsik nélkül teljesen érdéktelen film lenne.