Örök pillanatok (2008)

Everlasting Moments

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Svédország az 1900-as évek elején a szociális válság és nyugtalanság éveit éli. Maria Larsson, a meggyötört, sokgyermekes munkásnő egy fényképezőgépet nyer a lottón. Bár megtartja, nem tud vele mit kezdeni. A kamera sok évig használatlanul hever a sarokban, mígnem egy napon beviszi azt a helyi fényképészhez, Sebastien Pedersenhez eladni, hogy a költségeit ki tudja fizetni. Így kezdődik az a szenvedélyes kapcsolat, melynek révén egy egészen új világ tárul fel Maria szeme előtt. Kapcsolatukat azonban rossz szemmel nézi az asszony alkoholista, csapodár férje.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

6
Tényleg nagyon jó film.
4
Tisztább,érthetőbb,egyszerűbb életet éltek elődeink.Kis dolgok is boldoggá tették Őket.A konfliktusaik is egyenesek és igazabbak voltak.A mai világ,agyon manipulált,kütyü függő,és nagyon hamis.A rengeteg hazugságtól,nem látjuk a valódit,nem érezzük az igazat,és ezért boldogtalanok vagyunk...Egy kis boldogság,minket is elér a film nézésével.Szép volt!10/10 !
3
minden perce tetszett, gyönyörű film! 9/10
2
Nagyon szép film. 10/10.