Országúti bosszú (2014)

The Rover

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Tíz évvel a világgazdaság összeomlása után egy ex-katona magányosan rója az utakat autójával. Egy nap betér egy út menti csehóba, majd arra lesz figyelmes, hogy elkötik a kint parkoló járgányát. Nem az értékrol, hanem az elvrol van szó: a kalandor nem turi, hogy lopjanak tole. Üldözobe veszi az ot megrövidíto bunözoket, és bár mindössze a saját autóját szeretné visszaszerezni, miután ezt szép szóval nem éri el, kíméletlen bosszúba kezd. Ebben váratlanul a segítségére lesz a banda egy rablás során megsérült és hátrahagyott tagja, a sótlan és szellemileg kissé visszamaradott Rey, akivel furcsa párost formálnak a bosszúhadjárat során.K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Estream.to
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

23
Én nagyon jónak találtam,hatalmas film.A visszafogott hangulata...a karakterek játéka Persze.hogy alul van pontozva 9/10
22
Ez az a film, amit vagy nagyon jónak, vagy nagyon rossznak talál valaki... Ezt közepesen nem lehet megítélni.
21
alul van pontozva, ez hatalmas film.
20
Nagyon nagy film lett.Csak sajnálni tudom azokat akik végignézték. de nem láttak semmit. Az utolsó jelenet mindent vitt. A cím fordítás nagyon rossz lett, szó sincs bosszúról, épp a lényeget vették el a fordítással.
18
A film remekül mutatja be az összeomlás utáni céltalan, sehova sem tartó világot...ez egy kicsit nehezen fogyaszthatóvá teszi a filmet, de hát nincs mit tenni, az apokalipszis realisztikus ábrázolása általában nem egy vidám műfaj.
A két színész zseniális, a film utolsó percei pedig nagyon erősek, nehéz szavakat találni rá.

Még annyi, aki teheti, a filmet feliratosan nézze meg (mint ahogy egyébként minden filmet ), Pattinson szinkronja borzalmas, teljesen elcseszi a karakterét.
17
nem ajánlom senkinek ez irtó gagyi!
16
hmm
kicsit elvont, picit vontatott, de kb igy képzelhetjük el azt a közeli alternatív jövőt, ami ránk vár ha a világ ugy halad ahogy most.
az emberség sehol, a fickó azt figyeltem sehol nem köszönt, és nem is köszönt meg semmit.
nekem fura volt de 1x nézhető.
maga a lojalitása miatt, amit képvisel a film, ez híven tükrözi, hogy nem te választod meg ki a rokonod, de akiben megbízol, azt igen!
tölem kap egy 8 ast
15
Na jó, engem nem érdekel mi az a rettentő mély érzés amit a film ki akar fejezni. Ha filmet nézek nekem épp az a lényeg hogy kicsit ki tudjak kapcsolni, nem pedig az hogy x órát meredjek a monitorra, hátha felfedezem a sorok közé rejtett életbölcsességeket. Azt nem fogom mondani hogy senki ne nézze meg mert ilyen vagy olyan a film. Attól hogy én kb. 40 perc után lepasszoltam, másnak még tetszhet...
14
eléggé elvontra,és vontatottra sikerûlt,de aki a kôzepéig birja nézni,utàna màr nem fogja kikapcsolni,mert érdekelni fogja hogy mit hoznak ki belôle a végérenekem kicsit a Drive c. film jutott rola eszembe,kb abban is ennyi volt a beszéd,(magyaràn nem sok dolga volt a forditonak)...egyszer nézhetôs,de a szinészi jàték miatt egy 8/10 megérdemel