Paddington 2. (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Mindenki kedvenc macija, a dédelgetni való Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, ahol az előző részben talált otthonra. Paddington csupa szív és vidámság, és amerre csak jár, marmeládot osztogat, így nem csoda, hogy roppant népszerű a helyiek körében. A kismackóra nagy feladat vár: közeleg imádott nagynénje, Lucy századik születésnapja, ezért méltó ajándékot kell kerítenie neki. Amikor Mr. Gruber régiségboltjában észrevesz egy különleges könyvet, azonnal tudja, hogy az az igazi. És mivel a könyv nincs ingyen, lelkes hősünk furábbnál furább munkákat vállal el, hogy megvehesse. Ám ekkor a nagybecsű művet ellopják, és Paddingtonra, no meg Brownékra vár, hogy leleplezzék a gaz tolvajt.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidup.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

8
Iszonyat gagyi...egy beszélő cuki maci szemüvegben, aki emberekkel és és ebédel. Oké hogy Micimackó is cuki volt és ő valóban az volt de ennyire ne legyünk modernek. Ehhez vagy be kell drogoznod magad vagy egy rózsaszín szobában kell felnőnöd Hannah Montana utáni rajongással,
7
imádom ezt az ubbercukkerpaddigtonmacikát
6
Jó kis rajzilm 10/8.5
5
Kb mikorra várhato jobb minőségben?
4
A minősége elmegy de jó volt!
3
Annyira aranyos film a 7 éves kishugommal néztük és imádtuk és jókat nevettünk rajta 10/10
2
magyar feliratal fent lesz?