Padman (2018)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Életrajzi jellegű film Tamil Nadi híres aktivistájáról Arunachalam Muruganantham (Arunácsalam Muruganantham), aki azon fáradozott, hogy tisztasági törlőkendőket és női betéteket juttasson el India legszegényebb embereihez, akik rongyokat és leveleket voltak kénytelenek használni erre a célra. Miután próbálkozásait kudarc követte, mivel sem a családja, sem az egyetem nem támogatta, úgy döntött, hogy felhívja magára a figyelmet.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

3
Igen tanulságos volt. Akinek tetszett annak ajánlom "A hegyi ember" című indiai filmet. A durva az az hogy mind a kettő , megtörtént eseményen alapul.
2
Egesz jo kis film kicsit hosszu de nezheto ; 10/8 nalam !
1
Ez egy meglepően jó indiai film. Először is, ha kissé felületesen is, de bepillantást nyerünk az indiai asszonyok életébe, méghozzá annak egy egyáltalán nem publikus vetületébe, méghozzá szókimondóan, mert épp ez a lényeg: volt egy pasi, aki kimondta azt, amit millió nő szégyenként élt meg. Jól vegyítik a tragikumot a vígjátékkal, minimálisra szorították a bollywoodi filmek jellegzetes infantilizmusát. Igaz, még ebbe a történetbe is sikerült beszuszakolni némi dalolászást és táncikálást, de ez a legkevésbé sem zavaró. A színészek is üdítően természetesek, nem jár a szemük, mint a sublótfiók, és csak szolidan hadonásznak. Összességében szórakoztató, vidám film, nem kevés tanulsággal. (De ez sem változtat azon, hogy India a világ segge lyuka, egy európai szemnek felfoghatatlan méretű nyomorúsággal . A több ezer éves, csipkefinomra csiszolt civilizáció simán megfér a legalja sötétséggel.)