Páncélba zárt szellem (2017) (2017)

Ghost In The Shell

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Mira Killian őrnagy és társa, Batou átlagos mindennapjaikon veszélyes kiberbűnözök után nyomoznak. Ezúttal egy minden eddiginél ravaszabb hackerrel kerülnek szembe, aki a kiberrendőrséget támogató céget szemelte ki célpontnak.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Vev.io
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vidlox.tv
  Webrip 
   
  TheVideo.me
  Webrip 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

153
Sokáig passzolgattam ezt a filmet, a negatív hozzászólások miatt, de szerintem nem volt ez olyan rossz. Pedig én nem vagyok egy nagy sci-fi rajongó, én csak a női főszereplők miatt akartam megnézni, Ők nem is okoztak csalódást!! A "katyvasz" jelzőt nem értem, nekem érthető volt. Az biztos, hogy én nem szeretnék egy ilyen világban élni!!! Köszönöm a feltöltést!
150
58 percig kinoztam magam.Ez olyan kuka-kategoria,ahogy meg van irva.A latvanyvilagat a neandervolgyi kirohogne.A forgatokonyv iroja meg vonuljon vissza a szakmatol,mert ritka ratyi.
149
Na,másodszorra megnézve már jobban tettszett.10/7.
148
Nagyon tetszett !
A zene is kitűnő !
Köszönöm a feltöltést !
147
Borzalmas, unalmas.
146
Valami nem stimmel a filmel. Szerintem nagyon nagyot akartak alkotni, mély mondanivalóval, de ez nem jött össze. Amúgy ötletes, látványos.
145
Valami nem stimmel a filmel. Szerintem nagyon nagyot akartak alkotni, mély mondanivalóval, de ez nem jött össze. Amúgy ötletes, látványos.
144
Látványbelileg nagyon ott van, de maga a film egy nagy katyvasz...