Pancser police (2010)

The Other Guys

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Sokféle rendõr van: vannak a gyors, kemény zsaruk, akik mindig tudják, mit kell mondani, ha végre szembetalálkoznak a fõgonosszal. Persze akadnak olyanok is, akik jobban érzik magukat a központban, amikor az íróasztaluknál ülhetnek, és jelentést írhatnak. Allen (Will Ferrell), a gyilkosságiak könyvelõje legalábbis ilyen. Társát, Terryt (Mark Wahlberg) azért más fából faragták, de amióta egy túl gyorsan elsült pisztolynak köszönhetõen nyilvánosan megszégyenült, Allen mellé osztották be. Õk ketten csak messzirõl bámulják az ügyosztály menõ kopóit Dansont és Manzettit (Dwayne Johnson és Samuel L. Jackson), míg végül egyszer úgy hozza a sors, hogy kénytelenek a helyükre lépni. Eljön a nagy lehetõség, hogy megmutassák, õk is igazi rendõrök; végre bebizonyíthatják, bennük is ott bujkál valahol az elszánt nagyvárosi cowboy - de sajnos, minden egészen másképp alakul, mint ahogy elképzelték.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

13
nagyon rossz,eroltetett,koszi a feltoltest
12
Csúcs! Gondolkodás nélkül 10 pontos. Laza, könnyed, humoros. Csak ajánlani tudom.
9
Gyerekek,regen lattam ilyen betegesen jo filmet 10/10
8
Értem, nyugodtan
7
S van még egy fix kiindulópont, hogy nem a pompomsrácokat, mert még a címét is rosszul írták le. Amióta megjelent a Ponyvaregény c. film, azóta nehéz a válogatás, hogy mit nézzen meg az ember
6
Elég volt az első egy perc nyugi, csinált már más is hasonló xar kategóriát, a kérdés még mindig nyitott, minek?
Mivel a film hátralévő ideje is hasonló kategória lehet, mint az első egy perc, azaz lótlan, sótlan, így inkább egy másik filmet nézek meg, muhahaha
5
Ez a Will Ferrell nagyon hülye!
Alapvetően sajnos egyszer nézhetős. Több és másféle humoros szöveget vártam a forgatókönyv írótól, de a karakterek nagyon jók voltak.
Fura de jó páros volt ez a két eltérő színész.
Azért Michael Keaton nevét igazán leírhatták volna a Filmezz.eu stáblistájára :-/
Ajánlom minden Will Ferrell kedvelőnek!
Pontozásom: 7/10
4
Nagyon gyenge film volt.