Pénzed vagy életed (2005)

Get Rich or Die Tryin'

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Marcus anya nélkül nő fel, s minden bizonnyal az utcán kötne ki, ha a környék gengszterfőnöke nem venné szárnyai alá. Marcusra gondmentes élet vár, nem kell hozzá mást tennie, csak drogot árulni az utcán. A fiú elcsábul és hamarosan tényleg mindene meglesz, de mikor egy rajtaütés során többször is rálőnek, rádöbben, hogy ideje átgondolni életét. Már korábban is flörtölt azzal a gondolattal, hogy szerencsét próbál a rapzenében, s élete jó táptalaj lehet a szövegek számára, csakhogy Marcus egykori "munkatársai" nem nézik túl jó szemmel a róluk szóló dalokat.


K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

29
vicces kommentek eddig sem tartottad sokra? hát én felnézek rád mert megnézted a filmjét és talán hallottad pár számát gratulálok mind ezekért...másrészt cortez nem igaz történet maximum alapjaiban amibe nem lehet belekötni...ez egy 2órás film eléggé elvitt volna más irányba a story ha beleveszed ezeket egyébként ki hogy érzi nekem egyáltalán nem az jön le hogy olyan hű de nagy csávó volt benne és ő az utca királya mert pont hogy az egész 2.fele arról szól hogy kiszáll "ahogy csak tud"(amit a játékidő enged) és átadja magát a zenének a shownak...én nem vagyok egy nagy rajongója de láttam már többször ezt a filmet nagyon sok számát hallgattam már tény hogy sok helyen ott van box gálákon promotál és szülők nélkül felnőve a gettóba mint egy utcagyerek 0 indulással azért lássuk be az utóbbi legalább 15évét bőven elfogadná bárki a kommentelők közül nekem minden tiszteletem az övé ha dobott fel valakit ha nem!
28
Eddig sem tartottam sokra, ezt a filmet látva sem mond semmit, mint fél dollár. Nepperből Rapper nagy kaland. Filmnek 1x nézhető 10/4
27
A film jó,de nem ragaszkodik a valósághoz...50cent-et azért lőtték le,mert wamzerkodott és össze játszott a rendőrséggel...nem oedíg azért,mert ő olyan "hűdejó" csávó volt...gondolom így elfogadhatóbb a story...
21
Köszönöm, végre le lehet tölteni!