Pillangó (1973)

Papillon

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Henri Charriere önéletrajzi bestsellere nyomán készült ez a klasszikussá vált film, mely egy szökés története a világ egyik legkegyetlenebb börtönébõl, a Guyana-i Ördögszigetrõl. Fõhõse, Pillangó kisstílű tolvaj, ám rákennek egy gyilkosságot és életfogytiglani büntetésre ítélik. A lehetõ legkíméletlenebb helyre kerül, a sziklás, kopár Ördögszigetre, mely 20 mérföldnyire fekszik a szárazföldtõl, és ahonnan nincs menekvés. Ám Pillangó minden elképzelhetõnél elszántabb, és a kényszermunka közben minden idejében a szökésen töri a fejét. Minden reménytelensége ellenére rendületlenül hajtja õt elõre egyetlen célja: a szabadulás. Ám addig, még õ sem sejti, mi mindent kell kiállnia.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

8
kedvenc 10/10
6
10/9 a veget nagyon osszecsaptak, a konyv sokkal jobb
5
Top Five Forever Sittes Mozik egyike és pont .
4
A könyv ezerszer jobb természetesen, de Dustin Hoffmannért meg kellett nézzem! 7/10
3
Nagy kedvenc.Könyvben is és igy filmen is...kár,h ha valaki veszi a fáradtságot és utána néz annak,h mennyire valos is a story sajnos még csak a tábor közelében sem járt,de mindenki abbol csinál lovét ugye...csávokám is ezt tette ismerösöktöl meg innen-onnan hallott a helyröl és önmagát megtéve föszereplöként irt egy hatalmas történetet...
2
regi kedvenc kosz
1
A könyv azért jóval jobb