Pink Floyd: A fal (1982)

Pink Floyd: The wall

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Egy rockzenész, Pink mély válságba került. Los Angeles-i szállodai szobájában gondolja végig a sikerhez vezetõ karrierjét, melynek következtében magánélete zátonyra futott. Rémképekben és -álmokban megjelenõ rossz emlékei mind-mind egy-egy mozaikkõ, amelyek egymásra rakódva mind magasabb falat emelnek körülötte, s õ egyre magányosabb, és közlésre, emberi érintkezésre mind képtelenebb.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

11
Wish, hadd ne tetszen annyira, mint neked anélkül, hogy felajánlod nekem a Tom és Jerryt. Egyébként a 7 az nem egy rossz pontszám, az a helyzet, hogy a tizes skálán szoktam értékelni és az én 7 pontom közelebb áll a valósághoz tiédnél az IMDB szerint.
10
Nagyon jó a film, bár ez a ROGER WATERS: THE WALL címü produkció. (2014ből) Feltudnátok tölteni az eredetit amiben szerepel Bon Geldoff? Köszönöm
9
Bámulatos. 15/10. A hideg is kirázott néha...
8
lol, AdiRicka..Akkor talan nezz inkabb rajzfilmet..A Tom es Jerry megteszi talan nalad... Nekem a Fal merfoldko volt az eletemben..
13 evesen szerettem bele a Floydba, es azota is tart a szerelem..Csak erdekessegkent,beke Nobelre jeloltek a filmet,sajnos nem kapta meg.. nalam a film 12/10.. egyszeruen csak imadom .
7
Szarmata - Syd Barrett 60 evesen tavozott!
6
Nem igazán szeretem ezt a falyta zenét, de azért volt egy-két olyan, ami tetszett. Nagyon erős mondanivalója van a filmnek, bár sokszor lecsúsztam a történet fonaláról és párszor el is aludtam. A rajzok egészen kiválóak és vannak elég látványos jelenetek is a filmben. Gyenge hetes.
5
EZ TÖRTÉNELEM...nem lehet kitörölni soha ...gyerekkori ..emlék 10/10
4
Elképesztő
3
A legjobb zenés film amit valaha láttam,igaz Pink Floyd rajongó vagyok! Roger Waters önéletrajzi ihletésű műve,hozzáadva Syd Barrett,a drogproblémák miatt fiatalon elhunyt bandatag történetét.A gyermekkori,magánéleti,és társadalmi problémák okozta traumák metaforikusan a téglák a falban.A sok kudarc,a hírnévvel járó kiüresedés miatt hogyan válik magányossá,majd drogfüggővé...
Ez a lemez örök klasszikus marad,Alan Parker nagyon eltalálta a képi világot hozzá! Nem a kedvenc Pink Floyd lemezem,az előző lemezeket szeretem igazán,de mindenképp mérföldkő a rockzene történetében!