Pizsamaparti (2016)

Siv Sleeps Astray

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Siv új barátnőjénél, Cerisia-nél alszik, a pizsamapartin azonban különös dolgok történnek, és Siv előtt egy varázslatos világ elevenedik meg. A különös és kalandos éjszakán segítségére lesz két kis beszédes, rakoncátlan borz, hogy megleljék Cerisiát a varázslatos házban.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Raptu.com
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Estream.to
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

2
Én nem nagyon értettem most mi van Az tény, hogy a pizsamapartihoz semmi köze nem volt. Jobb, hasonló filmeket láttam már, amik lekötöttek, és még tanulsága is volt. Délutáni diótörés, pucolás mellett valami megy film, legalábbis nálam)
1
Érdekes mit ne mondjak valójában nem tudom milyen korosztálynak találták is ezt ki mert ha gyerek szemmel nézi valaki annak túl félelmetes lehet akár a főszereplőnek a filmben. Felnőttként meg egy nagy katyvasz érthetetlen ijesztő mert a gyermek helyzetébe is bele képzelheti magát a felnőtt de a szülő helyzetébe is, hogy elengedi a gyermekét egy osztálytársához vajon mi történhet ott gyermekével egy idegen helyen: Vajon ha éjjel felébred megtalálja a kitűzött helyet vagy kutatja keresi és bolyong egy idegen házban?!
Ráadásul a néző nem erre számit hanem egy vicces szórakoztató filmre ami két kislány pizsamapartijáról szól ha ezt pizsamapartinak lehet nevezni akkor gratulálok a forgatókönyv irónak és a rendezőnek