Pokoli hajsza (2008)

The Objective

Értékeléshez regisztráció szükséges!
2001. november, Afganisztán. Két hónappal az ikertornyok elleni merénylet után egy különleges egység hatol be mélyen az országba, egy CIA ügynök kíséretében, hogy megtaláljanak egy veszélyesnek tartott vallási vezetőt, Mohammad Aban-t. Egy helyi "idegenvezetővel" kiegészülve a csapat egyre beljebb jut a hatalmas hegyek által körülvett, sivatagos tájon, miközben olyan események történnek, amire még a legjobb kiképzésben részesült katonák sincsenek felkészülve. A semmiből hirtelen felbukkanó, majd ugyanígy el is tűnő harcosok támadnak rájuk, időnként pedig nagyon furcsa fények tűnnek fel az égen. A katonákban pedig felmerül a kérdés: lehet, hogy nem is evilági ellenséggel kell szembenézniük? Daniel Myrick, az Ideglelés - The Blair Witch Project maradt a jól bevált receptnél. Ezúttal is egy kis létszámú, ismeretlen arcokból álló csapatot küld a pokolba, ezáltal a nézőket is az utolsó pillanatig bizonytalanságban tartva és a feszültséget a végletekig fokozva.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

31
Hát, megnéztem! Nem tudom mit is mondjak! Egy kissé én is gyengének tartom a filmet. Egyszer azért meg lehet nézni, mert miért ne!
29
Botrányosan gyenge eresztés! Méghogy horror!Vicc...
28
hát ezt kár volt megnézni
27
"az eszelős k... anyját" láttam már jobbat is ebben a témában
25
Régen láttam. Valamiért megnézném mégegyszer. érdekes. 10/8
24
Szerintem nem jó hozzáállás, hogy mindent meg akarunk érteni. A misztikussága éppen abban rejlik, hogy nem bomlik ki teljesen.
23
Érdekes, de gengécske) 3/10
22
Kellemes csalódás 8/10