Pulykaland (2013)

Free Birds

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Egy családi farm pulykái csendes, kukoricával teli életet élnek. Csak az ebédidőre és a napozásra van gondjuk a Gazda mellett, akiről meggyőződésük, hogy egy nap eljuttatja őket a Pulyka Mennyországba. Ott van viszont Reggie (Owen Wilson), a kiváló elméjű pulyka, aki a Gazda kritizálása és a földi pulykaélet iránti csekély érdeklődése miatt száműzötté válik.
Reggie élete örökre megváltozik, amikor az Amerikai Egyesült Államok elnöke váratlanul meglátogatja a farmot, és Felmentett Pulykává avatja. Ezzel pedig előkelő élet jár a Dávid-táborban, igény szerint tévével és sajtos pizzával. Reggie felmentettként megtalálja saját Pulyka Paradicsomát - a helyet, ahol övé a hatalom. Egészen addig, amíg megjelenik Jake (Woody Harrelson), a Pulyka Felszabadítási Front hajthatatlan alapítója és egyetlen tagja.

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

29
Nagyon klasz, családias film a pulykák harcáról, megbocsátásról ás a szerelemről.
Mindekinek Ajánlom!!!
28
Magyarul fent lesz??pls
27
Nem rossz 8/10
24
Szia!
Ennyi idő elteltével, hogy nem találtuk meg sehol a rendes magyar DVD-s minőséget, úgy döntöttünk, hogy felirattal kerül ki.
23
Hol vannak a magyar linkek?
22
tényleg jó kis mese de igaz egy kicsit pörgős ajánlani tudom miden gyereknek vagy felnőttnek. =)
20
jó kis mese bár pörgős kicsit.