Pumpedék - Bikiniszezon! 2. évad (2017)

Pumpedék

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A sajátos táncmozdulatai miatt az internet sztárjává emelkedett Pumped Gabo, azaz Szabó Gábor egy tabuktól és petyhüdt izomzattól mentes reality show főszereplőjeként debütál. A hetente jelentkező műsorban az Adonisz-testalkatú Gabo és barátnője, a személyi edzőként dolgozó Ági egy új üzletbe vágnak bele: konditermet szeretnének üzemeltetni a meggazdagodás reményében. Ez a vállalkozás azonban korántsem egyszerű: Gabo és Ági viharos viszonya mellett a terem szigorú tulajdonosa, a házsártos anyós és az öntörvényű, szókimondó barátok és barátnők is nehezítik a helyzetet.

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

95

Itt van, hogy számos kiváló minoségu filmet nézünk, ezen a helyen mindig a legújabb filmeket látom.
Ezen az oldalon >> great.social/stars1moviefilmez
94
Itt van, hogy számos kiváló minoségu filmet nézünk, ezen a helyen mindig a legújabb filmeket látom.

Ezen az oldalon ➦➦pages.today/watchfilmezz
93

Megtaláltam webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nezek. Azt hittem, nehányan szeretnék túl lenni ... !!!

Itt láttam >>> FILMESON8.BLOGSPOT.COM
92
nekem a 6. részöl nem jatsza le egyiket sem..
91
28 éves férfiként okádnom kell attol , hogy valakinek igénye van erre a primitìv semmitmondó mocsokra. A szteroidos nyomorékok nem rendelkeznek annyi iq-val mint az első emberszabású, azt meg nem értem hogy abban mi a jo hogy valaki nézi az agyatlan kiégett szilikon kurvák agymenését, bárhol találsz legalább ìgy kinéző kurvákat max 10 ropiért és azzal azt csinálsz amit akarsz még meg is köszöni ha a végén beleszarsz a szájába.
90
Szerintem nem ezt írtam! Inkább irónia, de ha már itt tartunk, van ebben is valami. Az, hogy régen mire volt igény, és ma mire van igény, megint csak nem fog elnézést kérni senki. Lenyeled vagy kiköpöd... senkit nem izgat. 20 év múlva majd egy másik generációt szidunk...
89
Ja hogy ez neked a fejlődés ronika...
88
Én aláírom, hogy a 70-es években másra hegyezték a kukijukat a mostani vénemberek, de ahogy a fiatalok sem szólták le a fekete-fehér filmeket, úgy az öregeknek sem kellene a modernizált dolgokat! Lassan 2018. lesz. Aki nem tudja elengedni a témát, hogy miért nézik ezt sokan, az saját magát idegesíti csak, senki mást. Nézzetek más sorozatot, ha ez nem tetszik, meg számotokra felfoghatatlan. Számunkra meg az lesz értelmetlen, semmitmondó. Felesleges ezen vitatkozni...
86
...belenéztem... nem kellett volna...