Ragadozók (1996)

The Ghost and the Darkness

Értékeléshez regisztráció szükséges!
1896. A britek gőzerővel fúrják be magukat a fekete kontinens érintetlen testébe. A fénylő sínpárok a civilizáció csápjaiként szövik be a természet szűzföldjét.
John Patterson alezredest azért küldik Tsavóba, hogy hidat építsen a vasútnak.
A mérnök, akinek a leghőbb vágya az volt, hogy eljusson Afrikába, lelkesen vág az útnak, és nem is sejti, hogy olyan ellenféllel kell majd szembenéznie, amilyen még leglidércesebb álmaiban sem fordul elő.
A Szellem és a Sötétség: így hívják a bennszülöttek azt a két emberevő oroszlánt, akik hihetetlen ravaszsággal és kegyetlenséggel tizedelik a hídépítőket.
A sokadik áldozat és a sokadik sikertelen vadászat után megérkezik a híres és hírhedt vadász, Remington, hogy felvegye a harcot a már-már túlvilági fenevadakkal.


Az Afrika történetének legdöbbenetesebb és leghihetetlenebb vadászhistóriájából készült, rendkívül feszült, fantasztikusan fotografált kalandfilm valóban megtörtént eseményekbe avatja be a nézőt.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

17
Nagy kedvenc, köszönöm a feltöltést!
14
automatikus megoldása nincsen az adl.fy nak mert nem tok filmet nézni már egy ideje!!!
13
Szerintem pedig egyáltalán nem volt unalmas, sem vontatott. Persze aki nem szereti az ilyen afrikai vadászgatós filmeket, ne nézze.A maga műfajában azonban az egyik legjobb, amit eddig láttam. Jó volt a zenéje is. Azonban miért végződött a 95. percnél, amiből legalább 3 perc a szereplők felsorolásával telt? Még így is maradt üresen vagy 8 perc. 9,5/10.
12
Gorillák a ködben!
11
Van valami hasonló Afrikában játszódó, nem horror, de izgalmas film-tippetek?
9
Kedves Kovipal, ajánlom Neked Alice tükörországban, talán az nem lesz annyira vontatott! Nagyon jó film!