Ready Player One (2018)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A valóságban nincs semmi jó. Szerencsére nem is kell törődnünk vele. 2044-ben már mindenkit beszippant a világot átfogó virtuális játék, az OASIS, amelyben mindenki a maga választotta avatárjával vehet részt: és nem szembesül semmi rosszal, ami a játékon kívül várná. Amikor az OASIS-t feltaláló és a céget alapító James Halliday meghal, a végrendeletéből kiderül, hogy elrejtett néhány titkot a rendszerben. Aki ezekre rátalál, mesés gazdagságot nyerhet. Wade 18 éves, és az egész életét a játékban töltötte. Nekivág a kalandnak, és nem törődik vele, hogy az élete a tét. De nemcsak az, amelyiket a játék számára használ... hanem a valódi is.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vev.io
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

121
Eszméletlen jó film!

119
sajnálom hogy a fiatalok többsége már csak az ilyen filmeket nem tartja uncsinak,pedig ez 1 szar.(bocsánat-szuper film de ez egy rossz példány)
118
Jó game lenne belőle! Easter Egg ! !!! 10/8
117
A trailer is elég volt, hagyjuk inkább.
116
Itt van, hogy számos kiváló minoségu filmet nézünk, ezen a helyen mindig a legújabb filmeket látom.

Ezen az oldalon ➦➦pages.today/watchfilmezz
115
Nekem a kedvenceim közé tartozik - bár elsősorban a témája miatt.
CorMyuS számára egy megjegyzés: a .com szűrése nem megoldás. Ha spacekkel viszi be (C O M ) vagy képként, akkor átmegy, és még van sokkal több megoldás is. Ez is arra példa hogy a mesterséges intelligencia (definitív algoritmus) ma még veszít az emberivel szemben. Úgy húsz éve a viagra e-mailekkel szemben kezdtünk harcolni, és a piac volt a döntő erő: amikor már nem volt értékelhető vevőszám az e-maileken, akkor leálltak vele.
114

Szuper film. de ez egy rossz példány! Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Gondoltam, hogy némelyikük meg akarta nézni.

Nézze meg a Full HD filmet itt >>>> FILMESON8.BLOGSPOT.COM