Ready Player One (2018)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A valóságban nincs semmi jó. Szerencsére nem is kell törődnünk vele. 2044-ben már mindenkit beszippant a világot átfogó virtuális játék, az OASIS, amelyben mindenki a maga választotta avatárjával vehet részt: és nem szembesül semmi rosszal, ami a játékon kívül várná. Amikor az OASIS-t feltaláló és a céget alapító James Halliday meghal, a végrendeletéből kiderül, hogy elrejtett néhány titkot a rendszerben. Aki ezekre rátalál, mesés gazdagságot nyerhet. Wade 18 éves, és az egész életét a játékban töltötte. Nekivág a kalandnak, és nem törődik vele, hogy az élete a tét. De nemcsak az, amelyiket a játék számára használ... hanem a valódi is.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vev.io
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

126
Ez minden csak nem film,eleg szomoru erre van kereslet! 1/10
125
Ott van a toppon a film, Spilberg is egyre jobb,a tema lassan aktualis, ajanlom a filmet kicsiknek nagyoknak ,koszi a feltoltest
124
Ez egy, az emberiség sorsát előremutató film... A S.amsung már hasonló technológiáit tovább gondolva. Borzalom inkább, de egyben gyönyörű. Nem a film a szép, hanem annak a f.könyv írónak lelke szép.
121
Eszméletlen jó film!

119
sajnálom hogy a fiatalok többsége már csak az ilyen filmeket nem tartja uncsinak,pedig ez 1 szar.(bocsánat-szuper film de ez egy rossz példány)
118
Jó game lenne belőle! Easter Egg ! !!! 10/8
117
A trailer is elég volt, hagyjuk inkább.