Rocketman (2019)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A ROCKETMAN egy nagyszabású zenés fantázia Elton John áttörést hozó éveinek hihetetlen emberi történetéről. A film azt a fantasztikus átalakulást követi nyomon, ahogyan a félénk zongorista csodagyerek Reginald Dwightból világszerte ismert szupersztár lesz Elton John néven. Az inspiráló történet – mely Elton legkedveltebb dalaira van felfűzve, a főszereplő Taron Egerton előadásában – nyomon követi a kisvárosi srácot azon az úton, melynek során a popkultúra egyik legikonikusabb figurájává nőtte ki magát. A filmben Jamie Bell alakítja Elton állandó szövegíróját és szerzőtársát, Bernie Taupint, Richard Madden játssza Elton első menedzserét, John Reidet, Bryce Dallas Howard pedig Elton anyját, Sheila Farebrothert testesíti meg.

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

5
Hát egyszer nézhető ! Egy erős 6,5 pontot tudok rá adni. Viszont aki szereti illetve rajong E.J. -ért annak nagyon fog tetszeni.
4
Remek film!Minden jó volt benne,a színészek,a rendezés!Ez bizony tízes!
3
Ez egy csodálatos film! Taron hatalmasat alakít benne, és az, hogy még ő énekeli az összes dalt is... fenomenális! 10/10 pont, ezt a filmet minden Elton rajongónak látnia kell!
1
A Freddie Mercury életét bemutató , Bohém rapszódia után ez egy hatalmas csalódás !
Esetleg ha Bryan Singer rendezte volna ezt a filmet is , jobb produkció születhetett volna !