Rockkastély (2002)

Global Heresy

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Amikor az ország legjobb bandájának frontembere egyszer csak eltûnik, senki sem tudja, hogyan tovább. Angyali segítségként érkezik Nat (Alicia Silverstone), a csábos basszusgitáros, aki éppen rock and roll zenekart keres. Nat teljesen megváltoztatja az együttes elképzeléseit, de a legnagyobb változások akkor következnek, amikor elkezdenek a régi dalok mellett új számokat is próbálni. A próbákhoz azonban kell egy kégli, nosza, bérbe vesznek hát egy ódon kastélyt a pénzügyi zavarban lévõ Lord Charles Foxleytól. A zenekar teljes hangerõvel lazán berobban a Lord és felesége, Lady Diana hagyományokat követõ mindennapjaiba.


K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

7
Iszonyat xar, ellenszenves szereplők kivéve Peter O"Toole-t és Joan Plowright-ot amúgy erőltetett, mondanivalója semmi, ha nem ilyen rossz színészek és karakterek lettek volna akkor egész jó lehetett volna.
Így 10/2
6
Nagyon jó kis film köszönet a feltöltőnek
2
Aranyos film, érdemes volt megnézni.
1
Nagyon szép film volt, ajánlom mindenkinek. Manapság már nem igazán van meg ez a fajta tisztelet amit a filmben tanusítanak. Nem csupán egy jó film, hanem egyben szép is.