Rókavadászat (2007)

The Hunting Party

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Egy feltörekvõ riporter (Jesse Eisenberg), egy tapasztalt operatõr (Terrence Howard) és egy hitelét vesztett újságíró (Richard Gere) sötét és veszélyes küldetésbe kezd, amikor fel akarják kutatni Bosznia elsõ számú körözött háborús bûnösét, a "Rókát". Az események azonban váratlan fordulatot vesznek, amikor egy ENSZ-megfigyelõ összetéveszti õket a CIA fejvadász különítményével. Az életük riportja lesz - de vajon túlélik-e?

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

9
Mindkét oldal megismerése nélkűl nem lehet megalapozott döntést hozni. De! Mivel a háború üzlet és a háttérhatalom a CIA formájában üzletet kötötött és el akarja rejteni a vélt háborús bűnöst, az bizony elgondolkodtató. Ha a film be akarja mutattni a háború szörnyűségeit, akkor az nem sikerült. A film nem szól másról, mint három adrenalin vadász AMERIKAI RIPORTERRŐL. Szerintem agymosás, a valóság kiszorítása és megfélemlítés. Köszi a feltöltést!
8
Tényleg nagyon jó film, de a vége azért nem igazán hihető. Ha már sínre kerülnek a dolgok, akkor miért mondana le valaki a vele járó előny lehetőségéről. többet nem mondok, nem akarom lelőni a szitut. Persze egy romantikus kalandfilmbe illik ez a befejezés is amit itt a végén láthatunk. Lényegében jó film, és a szinkron is jól sikerült.
7
Kellemes kis kalandfilm,jó színészekkel.
4
Izgalmas film, a szerb háború ocsmány mivoltát bemutatva! Richard Gere és Terence Howard jo párost alkotnak, és ebben a filmben még a (később) Marc Zuckerberg-et alakító Jessie Eisenberg is elviselhető!
Ítélet: 7.5/10
3
Köszi a feltöltést . Nagyon jó film
2
Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a krimiket! Nekem nagyon tetszett, a vége pedig főként- bárcsak létezne hasonló a valóságban is. Habár aztán ki tudja...
1
Nagyon jó film.