Rosemary gyermeke (1968)

Rosemary's Baby

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Rosemary és Gus fiatal házasok, akik beköltöznek új New York-i otthonukba, egy kellemes, Central Park melletti társasházba. Szomszédaik - a középkorú Minnie és Roman Castevet - barátságosak, bár nagyon titokzatosak. Rosemary hamarosan megtudja, hogy gyermeket vár. Boldogsága nem ismer határokat, de az öröm nem tart sokáig. Egyre tisztábban rémlik fel előtte egy borzasztó álom emléke - mintha egy sátáni bestia erőszakolta volna meg. Hasán titokzatos karmolásnyomok jelennek meg és a szomszédból - ahová munkanélküli férje egyre gyakrabban jár át - különös hangok szűrődnek át.
Roman Polanski talán legismertebb filmje a modern horror egyik legjelentősebb képviselője - igazi modern klasszikus. Külön érdekessége a filmnek, hogy a forgatás jórészt abban a New York-i épületben - a Dakota házban - zajlott, amelyben néhány évvel később John Lennon lakott és amely előtt az egykori Beatles-tagot meggyilkolták.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

9
Ez egy erősen depresszív hangulatú, megrázó és elgondolkodtató film volt. A mai közönségnek talán egy kicsit lassúnak tűnhet a film tempója, de végig fenn tartja az érdeklődést. Szerintem mindenkinek érdemes tenni vele egy próbát! Köszönöm a feltöltést! 8/10 pont
8
ezt a filmet igenis végig lehet nézni... (illetve Neked nem )...
nálam 10/10...
7
Ezt nem lehet végig nézni! 10/-1
6
azért ez nagyon vicces: a nagyvilágban 8asra pontozzák ezt az alapfilmet, de bezzeg a magyar online filmnéző közönség ad kemény 6,5 pontot rá.
fogadjunk a transformers 9 ponton áll ugyanitt!
5
Egyetértek az előttem kommentelőkkel, NÉZZÉTEK !
4
Az egyik legbetegebb film amit életemben láttam. A legszomorúbb, hogy tényleg élnek ilyen emberek.
3
Nagyon jo film!! Kulonleges hangulattal, kivalo szineszekkel.
2
Pszichedelikus dráma, thriller, perverz szatíra az anyaságról, egyházellenes ördögi komédia. A Rosemary gyermeke igazi klasszikus, katartikus találkozás a Sátán egyszülött fiával.
Roman Polanski 1968-as filmje ma is ugyanolyan hatásos és lenyűgöző, mint bemutatásakor.
(Egyszerre közönségfilm és szakbarbárok kedvence, zavarbaejtően félelmetes és cinikus. Rosemary története legalább olyan hihetetlen és lehetetlen valóság, mint a holokauszt vagy Hiroshima. A film ortodox leképezése Ira Levin azonos című regényének, mégis sokkal több annál: audiovizuális és intellektuális csapda, melynek helyszínét a Central Park West luxusapartmanjai adják, Krzysztof Komeda darkos-romantikus zenéjére.
1
Már többször olvastam a könyvet. És a filmet is láttam. Csak ajánlani tudom, különleges, nem mindennapi. Remek színészekkel.