Rossz anyák karácsonya (2017)

A Bad Moms Christmas

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság... na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarják kihozni a leglazább, legbulisabb karácsonyi ünnepet. Egy dologgal azonban nem számolnak: a saját édesanyáik felbukkanásával. A tökéletes karácsony bűvöletében szocializálódott mamák (Susan Sarandon, Christine Baranski, Cheryl Hines) ugyanis ragaszkodnak a jól bevált mazochista anyaszerephez és az ünnep szentségéhez. És ekkor elszabadulnak a rénszarvasok és kinyílik pár vodkásüveg. Innentől kezdve már csak egy dolog biztos: ez az éj nem lesz csendes...

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

72
Carla reakciója a törcsi levétele után, mindent visz.
71
átlagon aluli 1/10 de csak azért 1 mert kisebb nincs
70
Semmivel sem rosszabb mint az első rész szerintem.
69
- 1 amerikai
68
Igazi tirpák film! Nézhetetlen amerikai erőltetett amerikai hulladék!
67
Sokkal jobb, minit az első rész
10/8
66
Nem volt rossz!
65
mikor lesz fent feliratosan ?
64
Szerintem erőltetett volt. 4/10
63
Mostanában elég sok a megtévesztő kategóriába sorolás. Kint a keresőben ez is magyar/dvd itt bent pedig magyar/kamerás. Régebben ezek pontosabbak voltak. Ezen kívül hálás vagyok az oldalnak és nagyon kedvelem. Csak a megszokott pontosság hiányzik.