Sámson (2018)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A film bibliai történetet dolgoz fel. Sámson, a fiatal filiszteus herceg, egy különleges zsidó, akit az Isten természet feletti erővel áldott meg. Sámson megvédi népét, miközben mindent kockára tesz.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

16
Teljesen egyetértek incus.Szerintem se szépit a film.Nekem ez 10/10
14
Különös utat jár. A szabadítások, amiket Isten adott általa, nem a szokásos utakon történtek. Emberi magatartása sokszor megkérdőjelezhető. Az elbeszélések semmit sem szépítenek, semmit sem mentegetnek. Sámson nem tökéletes, nem szent, s mégis van benne valami, ami másokból hiányzik: Isten elhívta, felkente, eszközül használja. A bírák között ő a legmagánosabb. Nem volt serege. A harcokat egyedül harcolta. Népe kiszolgáltatta ellenségeinek. S megítélve sem lett eltaszított. Bűnéért, hogy elárulta a titkot, keservesen meg kellett bűnhődnie. Ő a malomkövet járta körbe-körbe, mint egykor Izráel a nagy hegységet a pusztában (5Móz 2,1). De nem vereséggel, hanem győzelemmel végződött az élete. Az ÚSZ a hit hősei, a bizonyságok fellegei között tartja számon (Zsid 11,32).(<3)(<3)(<3)
13
ez a film egy vicc... egy rossz vicc
10/1
12
Nekem eléggé vontatott volt a film...
10
Én nem értem mit vagytok úgy megakadva azzal a kukoricával, hát teljesen logikus! Akkoriban errefelé még nem volt kukorica, pont azért kellett lopni, hogy legyen...
9
Jó film volt, köszönöm a feltöltést!
7
Cserélve lett!