Sátánka (2000)

Little Nicky

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Nicky az a fajta srác, aki békén elzenélget a szobájában, sem törtetés, sem különösebb ambíciók nem vezérlik. Két idősebb fivére Adrian és Cassius azonban eszelősen küzd, hogy minél jobb pozíciót foglalhasson el a családi vállalkozásban. A baj akkor kezdődik, amikor az enyhén szólva is koros apa megtagadja a visszavonulást a cég éléről. Ez arra sarkallja Adriant és Cassiust, hogy új területet keressenek maguknak, ahol érvényesülni tudnának. Ez a hely pedig New York. Magával az ötlettel nem lenne gond, ha a cég éléről visszavonulni nem akaró apa nem maga a Sátán lenne, a cég pedig egyenesen a Pokol. Az, hogy New York-ból privát pokol legyen még csak az egyik fele a problémáknak. A nagyobbik gond azonban az, hogy a gaz testvérek távozásával a pokol kapui befagynak, minek következtében a bűnös lelkek kívül rekednek. Márpedig bűnös lélek nélkül a Sátán ereje, vagy inkább végtagjai is rohamosan fogyatkozni kezdenek. Nincs más hátra, Nickynek kell megmenteni apját, és helyre állítani a pokoli egyensúlyt. A vidéki fiúnak azonban nehéz a sorsa a nagyvárosban. Először is meg kell tanulnia életben maradnia, kezdetben másodpercenként éri halálos baleset, valamint elsajátítania számtalan rendkívül problémás dolgot, mint például az evést és az alvást. Mindezen alap bonyodalmakhoz hozzávehetjük még a gaz testvérek ármányait, apuka régi barátját Beefy-t a beszélő bulldogot mint segítőtársat, valamint Nicky néhány rajongóját és máris világossá válik, hogy a pokolban úrnak lenni talán egyszerűbb, mint ördögnek New Yorkban. Szóval, ne félj! Nagyon ne félj!

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

8
Sandler filmjeit szokás alapból fikázni,pedig pl. ez is jópofa kis film.
7
Ördögien jó.
5
hát ez nagyon beteg volt!
De a jó értelemben .
nekem nagyon tetszett.
éljen Tarantino
4
Adam Sandlertől nem meglepő a film,nagyon jó,viszont kissé erőltetettek a viccek,ennek ellenére nekem nagyon tetszik,hisz hamár a főszereplő a kedvenc színészem,akkor az már rossz nem lehet ajánlom
3
Örülök,hogy tetszik nektek jó kis film
2
Köszi a feltöltést! D
1
Imádom!!! Köszi hogy felraktad.