Selfie from Hell (2018)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Julia, egy online vlogger, aki Németországból jön az USA-ba, hogy meglátogassa Hannah unokatestvérét. Amikor megérkezik, Julia halálosan megbetegszik, ez felkavarja Hannah gyanúját a furcsa és hirtelen betegségre. Amikor szokatlan események kezdődnek otthonában, Hannah egy könyörtelen internetes keresést kezd az ok felfedezésére. Julia vlogjaiból érkezik, és mélyen belelmerül a webbe egy olyan helyen, ahol a félelem nem ismer véget...

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vev.io
   
   
  Flashx.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

8
Nézd meg a jó minőségű filmeket, és mindig mindig jó minőségben frissítsd
Ez az, ahol megnézem a webhelyet ⏩⏩ »» ▶FILMESON8.BLOGSPOT.COM
7
Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Azt hittem, néhányan szeretnék túl lenni ... !!!

Itt láttam ⏩ ⏩ po.st/iDBHsi

Itt láttam ⏩ ⏩ po.st/iDBHsi

Itt láttam ⏩ ⏩ po.st/iDBHsi

Itt láttam ⏩ ⏩ po.st/iDBHsi
6
Meg ezzel sokan nincsenek tisztában de a súlyos pszichopaták tényleg szenvednek tőle, hogy nem éreznek semmit. Azért is csinálják amit csinálnak mert az kivált belőlük valamilyen érzelmet... Mondjuk az hülyeség, hogy a félelem jó. Félni senki sem akar..
5
Ez már megint véletlenül sem olyan gyenge mint ahogy azt az IMDB állítja. Bár nem néztem végig mert inkább befejezem a koreai háborút a y.t. on de a háromnegyedéig ezzel nem volt semmi baj. Már elve nem lehet 3.1 es.. Sajnos az Imdb számomra teljesen hiteltelenné vált. Persze majd be is fejezem de eleget sokkoltam magam mára..
4
Szódával és whiskyvel elment...
3
És azt is jó tudni, hogy hamarosan végre!!! dughatok
2
Bár a 3.1 es Imdb az már valóban gyanús. Sikerült felkeltenie az érdeklődésemet a leírásnak. Na meg bevallom a könyörtelen internetes keresésre is kíváncsi volnék...
1
"könyörtelen internetes keresés" Az milyen?