Shazam! (2019)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Mindannyiunkban ott bujkál a szuperhős – de van, akiből elő is jön. Billy Batson 14 éves, egy árvaházból kerül nevelőszüleihez, és nem a legnépszerűbb srác az iskolában…de Shazam, az ősöreg, különleges erejű varázsló mégis kiválasztja. Amikor a srác hangosan kimondja: a varázsló nevét, átalakul. Igazi szuperhős válik belőle, annak minden kellékével: testhezálló, köpönyeggel kiegészített ruha, különleges eszközök, rendkívüli erő és meghökkentő képességek. Billy fokozatosan fedezi fel, mi mindent tud, és közben elkövet néhány nagy baklövést… de aztán rá kell jönnie valamire. Az új helyzet hatalmas buli, de van benne valami nehéz: hogy nincs szuperhős főgonosz nélkül. És a vadonatúj, gyerekből lett hősnek nemsokára már a világ megmentésén kell ügyködnie – közeledik a világvége, és neki egy óriási csatában kell bizonyítania, hogy nem véletlenül került a szűk, piros kezeslábasba.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
  HC-HDRip 
   
  Vidlox.me
  HC-HDRip 
   
  Vev.io
  HC-HDRip 
   
  Clipwatching
  HC-HDRip 
   
  Gounlimited.to
  HC-HDRip 
   
  VeryStream
  HC-HDRip - Letöltő link 
   
  netshare.cz
  HC-HDRip - Letöltő link 
   
  VeryStream
  HC-HDRip 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

46
Inkonzisztens tini limonádé, a legmelegebb szuperhős karakterrel a legröhejesebb kosztümben. Nade én is olyan dolgokat néztem és szerettem kiskamaszként (12-16) hogy ahhgh... szóval a maga célközönségének összességében kiváló modern, trágár vígjáték lehet! 10/6!
44
Kamaszoknak jó kis film idénre...
42
Szerintem nagyon jó kis film volt! A 7 éves kislányom, végig kacagta az egészet. Végre egy szuperhős film, amit a család közösen végig nézhet. Azok akiknek meg nem tetszett, próbáljanak meg gyerek fejjel gondolkodni, és elnyeri a tetszésüket. Messze jobb mint az aqumen és a wonder wumen. Az egyik legjobb filmjük. Az igaz, hogy csak az fogja tudni értékelni, akinek van gyermeke, és nem csak a fröcsögő vértől, és trágárságtól jó neki egy film. Ehez a filmhez nem csak gyereknek kell lenni, hanem egy érett felnőttnek is.
41
Hat gyengere sikeredett ,egy gyenge 6os. Ez a film kiskoruaknak van 12-16ig.
40
Ez egy DC film gyerekeknek! Ha másra számítottál bele se kezdj.
39
JO KISS FILM
38
A kedvenc színészem (Zachary Levi) most is fergeteges volt! Nincs unalmas filmje.
37
Nagyon tetszett, jók voltak a poénok és a kiszámíthatósága ellenére is élvezhető és szórakoztató film volt.