Shokugeki no Souma 4. Évad (2018)

Shokugeki no Souma: Shi no Sara

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Főfogás:

Végy egy fiatal srácot, Yukihira Souma-t, aki szakácsi pályáról álmodozik. Add hozzá az apját, akinek jól menő éttermében dolgozik, és akinek kulináris tudását egy nap szeretné lefölözni. Most fűszerezd meg azzal, hogy az apa egy nap bejelenti, hogy a tengerentúlon fog tovább dolgozni, Souma-t pedig beíratja Japán legelitebb gasztronómiai iskolájába, a Totsuki Akadémiára, amit általában mindössze a diákok 10%-a tud csak elvégezni. És bár ez nem a Gordon Ramsay műsora, Souma-nak mégis epizódról epizódra újabb kihívásokkal kell szembenéznie a konyhában és túlszárnyalnia vetélytársain.

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

18
darklion! Van valami info folytatásról?
17
Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Azt hittem, néhányan szeretnék túl lenni ... !!!

Itt láttam ⏩ ⏩ FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM

Itt láttam ⏩ ⏩ FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM

Itt láttam ⏩ ⏩ FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM
16
Köszi a segítséget.Nagyon nem vagyok otthon ilyen,és hasonló témában,de már rá kellett kérdeznem,mert olyanokba lehet itt belenyúlni,hogy azzal három agyvérzést kap egyszerre az ember,miközben a sikítófrász kerülgeti.
15
Bálint78
Nálam reklámtiltónak az AdblockPlus, az uBlockOrigin és a minerBlock van fent. Emiatt nem minden megosztót tudok használni, mert van ami igényli a reklámbevételt, de komolyabb probléma nélkül átléphetők azok, amik meg-megjelennek. Olykor még azt is megtehetem, hogy egy-egy film kedvéért leállítom a reklámblokkolót ideiglenesen.
14
Szeretném megkérdezni a többieket,hogy nektek is ilyen sok idióta,idegesítő reklám jön elő folyton Crypto-val az élen,vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? Komolyan mondom,az embernek elmegy a kedve attól,hogy bármit is megnézzen.
13
Már rég vége az évadnak Milyen feltöltést szeretnél ?
12
Mikor lesz új feltöltés?)))
11
tudtok linket küldeni,hogy hol tudnám a sorozat mangáját elolvasni?
10
Gyáá, Ishiki egy vadálat, amikor komolyan veszi a dolgokat.
9
Háhh milyen irónikus 3.részben "mintha a szent női lovagparancsnok, Jeanne d'Arc" Épp a Fate/Apocrypha után tévedtem ide mondjuk inkább hasonlít Saber-re mint Jeanne-re