Silent House (2011)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Gustavo Hernández rendezése, a The Silent House horror igaz történeten alapszik. Azaz volt ilyen egyszer valamikor, megírták az újságok és a filmesek még hozzáadtak ezt-azt, hogy félelmetesebb legyen. Egy apa és lánya Uruguayban valahol vidéken renoválna egy lerobbant házat, a tervük az, hogy eltöltenek egy estét az épületben, majd másnap reggel hozzálátnak a munkálatokhoz. Ám a fiatal lány hangokat hall az emeletről, aztán... A filmet teljes egészében kézikamerával forgatták és a világítást csupán gyertyák és lámpások szolgáltatták, a készítők célja az volt a sötétség és szűk terekkel megteremtsék a hangulatot, a félelmet, a feszültséget.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

2
Fene tudja. Úgy néztem meg, hogy se trailert se leírást el nem olvasram és így azt kell mondjam teljesen jól szórakoztam rajta.. A film végéig még a műfajt se lehetett bekategorizálni. Ez volt a lényege. SPOILER Bújkál de most akkor mi a tököm elől? Sok lehetséges válasz létezett. Aztán meg tudott lepni. Ugye simán lehetett volna a címe the Uninvited 3. . Azt akkor nagyobb a siker egyből. Személy szerint nem értem miért lett ez a film lehúzva. Tiszta sor ugye tudathasadás mivel az apuci a saját lányán tartott oktatóelőadást a kistestvérének. Az elején meg lent a pincében azon vesztek össze, hogy a kistestvér alapból nem volt olyan beteg mint fater viszont egy gyáva kis féreg volt és csak annyira tellett tőle, hogy otthagyjon pár fényképet amit sajnos apuci vett észre hamarabb. A falon a lyuk pedig a csaj emlékezetét akarta jelképezni. Teljesen rendben van ez a film. 10/10
1
Gyenge film,se eleje,se vége... 10/3