Sivatagi show (1974)

Animals Are Beautiful People

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Jamie Uys az afrikai filmgyártás talán legérdekesebb alakja sajátos látásmódú filmjeivel szerzett világhírt magának. Nálunk Az istenek a fejükre estek című fergeteges vígjátéka tette ismertté a nevét.
A Sivatagi show egy szenzációs felvételekben bővelkedő, furcsán szerkesztett természetfilm, amely Afrika különböző területeinek állatvilágát mutatja be. Megismerkedhetünk a Kalahári és a Namíb-sivatagban élő állatokkal és különleges szokásaikkal. Tanulmányozhatjuk viselkedésüket, humoros képeket láthatunk mindennapi életükről, és küzdelmükről a fennmaradásért vívott harcban. S persze mindezt Uys különleges, irónikus, sőt néha cinikus látásmódjával.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidzi.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Faststream.ws
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
  CD1 
   
  Vidto.me
  CD2 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

9
Ezen a filmen nőttem föl többek között, de még mai is kedvenc!
8
Gyerekkoromba hányszor láttam. Imádom! A másik nagy kedvencem a Lutra volt! Jó lenne azt is feltöltenétek.
7
Biológia órán láttuk először, azóta is imádom, pedig kb. 10 éve láttam, de minden vicces részre emlékszem. Ha több ilyen lenne a gyerekek jobban ráhangolódnának a tanulásra.
6
Fantasztikus természetfilm-vígjáték!
5
Ezt mindenkinek egyszer minumum látni kell !!! <3
3
ez egy alapfilm mindenkinek de azt nem is gondoltam,hogy ilyen régen készült!!! mindenesetre én sírásig tudok röhögni rajta a mai napig 10/10
1
Talán az egyedi látásmódja és szerkesztése miatt, de még mindig az egyik legjobb - ha nem a legjobb - a kategóriájában, pedig láttam pár természetfilmet / dokumentumfilmet. 10/10