Solo: Egy Star Wars-történet (2018)

Solo: A Star Wars Story

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Szállj fel az Ezeréves Sólyomra és utazz egy messzi-messzi galaxisba egy vadonatúj Star Wars-történetben a galaxis legkedveltebb gazfickójával. Vakmerő alvilági kalandok során Han Solo megismerkedik későbbi másodpilótájával, Chewbaccával és találkozik a hírhedt szerencsejátékossal, Lando Calrissiannel, s közös utazásuk végére a Star Wars saga legszokatlanabb hőseivé válnak.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

84
Tomassy00 Akkor néz mesét inkább .
82

Megpróbáltam ugyanazokat a webhelyeket használni, mint ez a webhely, amely ténylegesen működik
nézd meg a teljes filmet nézd meg itt >>> FILMESON8.BLOGSPOT.COM
81
Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Azt hittem, néhányan szeretnék túl lenni ... !!!

Itt láttam ⏩ ⏩ FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM

Itt láttam ⏩ ⏩ FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM

Itt láttam ⏩ ⏩ FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM
80
Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minoségu filmeket nézek. Azt hittem, néhányan szeretnék túl lenni ... !!!

Itt láttam >>> senjumovie.blogspot.com
79
Mérfőldekkel jobb volt, mint az idétlen új trilogia az ébredő erő és az utolsó jedi. Úgy vettem észre, hogy a disneynek inkább önnáló filmekre kéne koncentrálnia, mint trilogiákra... Nekem tetszett nem tökéletes de 1X-2X mindenképp érdemes megnézni 10/7-8, attól füg milyen a hangulat
78
Imádom a Star Wars-t, de ez akkora gagyi lett, hogy csak harmadszorra tudtam végignézni. A főszereplő gyerek egy nyavalygó kisfiú, a csaj tökösebb benne, mint ő. Egyáltalán nem volt köztük vonzalom, ezt nagyon érezni lehetett minden csók vagy olyan jelenetben, aminek intimnek kellett volna lennie. Hat ezek a jelenetek annyira voltak intimek, mint amennyire az adóbevallásom romantikus.

A történet nem lenne rossz, sőt a megfelelő szereplő gárdával ez egy sokkal sikeresebb film lett volna.
Ha megnézzük a Harrison Ford által alakított Solo-t, majd gyötrelmes kínok között ezt a művet, hamar rájövünk, hogy ez a srác, maximum a csajt játszhatta volna el és ennél, az évek során Soloról kialakult képet alapul véve, 5 évesen tökösebb gyereknek képzeltük, mint ebben az alkotásban.

Szerintem még Chewie is fogta a fejét, amikor bedobták hozzá a verembe és csak azért nem ette meg, mert megsajnálta.

Az egyetlen szereplő, aki értette a dolgát és a világ legnagyobb természetességével mozgott a kamerák a előtt az Woody Harrelson volt, talán éppen miatta lehetett érezni a kontrasztot. Ő volt a kontroll minta.

Előbb sorolnám ezt a filmet a vígjáték kategóriába, hát komolyan mondom szörnyű volt és nevetséges, ahogy a csaj megpróbálta minden erejével eljátszani a befolyásos nagyasszonyt, aki a szomorú sorsa miatt kényszerült rá, hogy eladja magát Paul Bettanynak.
Semmi nem jött át belőle, szinte hallottam, ahogy a rendező 86. csapó előtt magyarázza neki, hogy "Drágám, rossz helyre születtél, nincsenek szüleid, nem tudsz enni, egyedül vagy, mert a szerelmed kijutott, téged meg elkaptak, kérlek, mutass nekünk egy belül összetört nőt, aki a férfiak kegyetlen világában csak az eszével és testével tudott érvényesülni és ami a legfontosabb életben maradni, könyörgöm", és csapó 86!, majd Emilia Clarke tanúbizonyságot tesz róla, hogy arra nem vette a fáradtságot, hogy a több milliós gázsijából ellátogasson egy szegénységben és sátrakban élő telepre, hogy legalább lássa, milyen arcot kéne vágnia. Kedves Emilia, ezt úgy hívják anyaggyűjtés. Szívesen.

Gyerekkorom óta Star Wars rajongó vagyok, van Jedi köpenyem, lézer kardom, makketjeim, élet nagyságú Darth Vaderem, minden, ami egy igazi rajongónak alap kellék és rohadtul dühös vagyok, hogy ilyen taknyok miatt elhalasztják a folytatást.

Na meg az a jelenet, amikor mondja, hogy "Nekem nincs családom, én egyedül vagyok". Az az órákig gyakorolt szomorú arc, majd lesütött szempár, ennél a jelenetnél kellett volna elgondolkozni, biztosan jó választás volt-e ez a srác.

Azt kell mondjam, ha ezek a színészek jelentik a filmipar számára az utánpótlást, komoly bajban van Hollywood.

Összességében véve, ez a mű gyönyörűen bemutatja, mekkora szerepe van egy film sikerében a színészeknek és hogy lehet elrontani egy amúgy jó történetet a nem megfelelő szereplő gárdával.
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

77
nem értem a kommenteket, annyira jók ezek a reklámok . nem kell a robottal vitázni .


76
mi a jo a star warsban sosem ertettem egy rakas gagyiii !!!
75
nagyon gyenge unalmas zene és lassú cselekmények. Sokkal jobbat vártam.