Stay Alive - Ezt éld túl! (2006)

Stay Alive

Értékeléshez regisztráció szükséges!
New Orleansban brutálisan meggyilkolnak egy fiatalt. Az áldozat barátai egy videojátékot találnak nála: a túlélő-horrorjátékok legújabbját, amelyet lenyűgöző grafika, ellenállhatatlan hangulat és ultrarealisztikus halálesetek jellemeznek. A Stay Alive! a XVII. században élt sorozatgyilkos, a hírhedt Báthory Erzsébet grófnő rémtetteit eleveníti fel - a szó szoros értelmében... A helyzet ugyanis a következő: ha meghalsz a játékban, az életed is véget ér. A játékosok száma rohamosan fogy, és csupán egyetlen esély mutatkozik a túlélésre: ha megtalálják és legyőzik a Véres Grófnőt.
K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

28
Nem volt rossz.Nekem bejott.
27
Nem volt rossz.Nekem bejott.
26
Hááát ...nekem nem jött be, egyszer nézhetős ))
25
Sokadjára nézem de még mindig lekött
23
Én nem tudom mi van de ez a film valahogy nagyon bejön, 2x láttam és ez nálam már rekord mivel 1x nézek meg egy filmet max de ez másodszorra is rám hozta a frászt, igaz h 2006-os de szerintem 100x jobb mint amiket mostanság csinálnak
22
Régebben már láttam akkor és most is nagyon tetszett!Maga a történet is jó annyi vele a problémám,hogy Báthory ugye Romániához köthető de a teste akkor hogy került hirtelen New Orleansba?!