StreetDance 2 (2012)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Ash az utcai táncos legújabb haverjával, Eddie-vel együtt szeretnék legyűrni a világ legjobb táncos csapatát, ezért úgy döntenek, hogy összegyűjtik Európa legjobb táncosait. Utazásaik során temérdek tehetséget találnak, köztük a gyönyörű salsatáncos Eva-t Párizsban, akibe Ash rögvest beleszeret, és akin az aggodalmaskodó nagybácsi mindig rajta tartja a szemét. Ashék megpróbálnak létrehozni egy eddig nem látott utcai-salsa tánchibridet, mellyel reményeik szerint kivívják a győzelmet.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vev.io
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

54
A chilis rész az brutális.
53
Ritkán látni ilyen jó zenés filmeket
52
Aaahhhh naggggyon profi!!! Nagyot robban ez a salsas dolog
51
Hogy ezek milyen csodálatosan tudnak táncolni *o*
49
Nagyon jo ez afilm..
48
nagyon komoly...Régebben is láttam úgyhogy gondoltam megnézem még egyszer.! Nagyon nagy film lett ez a második rész..Az első is tetszik,de ez jobban! Így legalább én is valóra válthatom az álmaimat-Elmegyek Angliába ahol ugyan ilyen versenyek vannak,és végre a csapatomat is vihetem magammal! ... Remek alkotás ez a film...Minden tiszteletem felétek!