Szabotázs (2014)

Sabotage

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A “Szabotázs” középpontjában egy elit drogelhárító osztag áll, akik kirabolják egy drogkartell titkos búvóhelyét, majd a zsákmányolt pénzt elrejtik, hogy amikor elül a por az ügy felett, elosszák egymás között. Amikor azonban csapat tagjai azonban egymás után kezdenek elhullani, senki sem tudja, hogy a drogbárók bosszújáról van szó, vagy saját bajtársaik egyike nem akar osztozkodni…

K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Estream.to
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

54
Nezheto, de olyan semmilyen valoban. Szemely szerint az 50. percnel kikapcsoltam, egyszeruen nem erdekelt tovabb.
53
nagyon jó kis film csak érteni kell szuper!!!
52
Arnold-ot én nagyon bírom!
Ez viszont sajnos egy nagyon gyenge eresztés volt és nem tőle, hanem a forgatókönyvnek és a karaktereknek köszönhetően. Akcióból volt kb. 2-3 darab, abból is csak a film eleje volt a legemlékezetesebb, de a nagy átlaghoz képest az is semmilyen. A legnagyobb gondom a filmmel az volt, hogy lassú volt. Úgy értem, hogy NAGYON lassú! A sztori egyáltalán nem érdekes ahhoz, hogy fent tartsa 10 percnél is tovább az érdeklődést, a kommandós karakterek pedig egytől egyig mind idegesítőek voltak Schwarzi-t kivéve. Főleg a kommandós kis csaj, aki kibírhatatlan volt. Ha kaptak volna jó dumákat, akkor ellehetett volna viselni őket, de mivel állandóan csak Fuck-os és hasonló unalmas szövegeket mondtak hamar elfelejtettem nem csak a nevüket, de még azt is, hogy korábban szerepeltek miután sorra meghaltak (ha megkínoznának sem tudnám mindenkinek a nevét felidézni, csak azokét, akik a legtöbbet szerepeltek). A nyomozós szál sem volt egy percig sem érdekes, sőt már az elején sejtettem mi lesz a végén, a nyomozó csaj sem volt érdekes, a társa pedig egy sablon fekete rendőr is, aki még vicces sem volt. Ami viszont tetszett, hogy kellően véres és brutális a film, azonban mivel van 2-3 nagyon rövid akciónk (tényleg nagyon rövidek) ezeken sem tudunk túl sokáig gyönyörködni.
Az egyetlen komoly pozitívum nálam tényleg egyedül Schwarzi, de azért, mert őt mint személyit is nagyon kedvelem, nem csak a filmjei miatt, de ha a film sztárja például Stallone lenne (akit annyira nem kedveltem soha) rögtön másképpen beszélnék a filmről.
10/4
51
Jó kis akciófilm, azt hozza amit vár az ember , akinek nem tetszik vizsgáltassa meg magát . 10/9
50
azt, hogy lejjebb adja, a nívóra értettem nem a műfajra...
egyébként leírhatod nyugodtan a véleményed, arra van az oldal ezen része... de ne a másik véleményében kötözködj...
49
Lejjebb adja ? Már rendesen benne van a korban, nem hiszem, hogy innentől fog felpörögni az "öreg". Egyébként, szerintem baromi jó film, Arni jót alakít benne, és a sztori is jó. A végén pedig a csattanó 10/10.

Én ajánlom mindenkinek, 10/8
48
Schwarzeneggertől ez elég gyenge...
úgy látszik ő is egyre lejjebb adja már...
de egyszer azért nézhető
úgy összességében 10/6
47
Arnoldtól ez nem rossz film Akció, Krimi és ebből a fajtából simán üti a 10/8 at szerintem.
46
Arnold tiszteletet érdemel Ha másért nem ,miatta igenis nézhető ez a film,ajánlom.
45
Nagyon gyenge, nagy csalódás Arnoldtól. Ennyire ócska filmben még nem láttam, de hát öregszik ő is.