Szakíts, ha bírsz (2006)

The Break-Up

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A romantikus komédiák végén a szerelmesek csókban forrnak össze és kéz a kézben, boldogan néznek a szép, közös jövő elé. Ám erről a jövőről vajmi kevés információnk van. Nézzük azonban Brooke és Gary esetét. Annak rendje módja szerint ismerkedtek meg egymással, majd jött a mindent elsöprő, nagy szerelem, végül az összeköltözés. Ám a régi mondáshoz hasonlóan, lakva ismerik meg egymást az emberek és ez bizony rózsásnak aligha mondható helyzetet eredményez. Valóságos háború veszi kezdetét a szembenálló felek között, melyből lassan az összes ismerős, barát, sőt idegen kiveszi a részét.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

12
Aki azt mondja, hogy szar a vége annak azt szeretnem mondani hogy sajnálom, de ez az élet...
11
Ez nagyon jó! Magyon szeretem Jennifer Anistont
10
A vege nincs teljesen befejezve,de sejteni lehet mi is tortent. 9/10
9
elég jou film volt 8/10
8
Tipikus valós sztori, nekem bejött
7
Hát nagyot csalódtam ebben a filmben! A történet nagyon uncsi, a vége meg nem egy filmnek a vége. Erre a filmre a maximum post szerintem a 10/5 . Sajnálom!!
6
Ez a film valóságos ...szerintem rajtam kivul sok ember tudja es átéli mit is mond a film...csak annyit akarok mondani a szerelmemnek, aki nincs velem, hogy mindent másképp csinálnék és nem akartam hogy ez legyen...ajánlom a filmet mindenkinek aki szenved...
5
jó a vége, mert nincs vége... 10/8
4
szerintem nincs elcseszve a vége, mert nincs is neki. a vége inkább az elejének tűnik. *.*