Számkivetett a Holdon (2009)

Castaway on the moon

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az eladósodott kisember, Kim úr öngyilkosságot kísérel meg, leveti magát Szöul egyik hídjáról, ám a megnyugvást hozó mennyország helyett egy lakatlan szigeten ébred.
Főhősünk partra vetett halként, modern hajótöröttként csetlik-botlik Szöul közepén egy (valóban létező) megközelíthetetlen szigeten, a szobájában önkéntes száműzetésben élő lány pedig, mint valami terráriumi csodabogarat, az ablakából figyeli a nem egészen önkéntes Robinson mindennapjait.
Az egymástól légvonalban is tisztes távolságra, de valójában szinte két külön bolygón élő Kim-ék útjai persze idővel keresztezik egymást. Közvetve Észak-Koreának köszönhetően, mert az elővigyázatosságból Délen évente kétszer megtartott lakossági légvédelmi gyakorlat hozza össze a fiatalokat. De vajon hogyan győzhető le az irdatlan bolygóközi távolság?

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
  CD1 
   
  Vidto.me
  CD2 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

5
Köszönet a feltöltésért. Ínyencenknek csak...nálam Bin Jip után méltó helyen szerepel.
4
Jó kis film. Néha azért mérgelődtem, hogy mi lesz máááár.
3
ez egy jó film nagyon. bár tenykeg csak abbak,ajánlom aki szereti a drámát és nem türelmetlen. Lassan bontakozik ki a,dolog de nagyon jo!!!
2
A sok ázsiai kacat között találni ékszereket, ez a film is az. Ki-duk Kim stílusára emlékeztet (pl: Lopakodó lelkek).

A sok tanulság közül az egyik, hogy néha nem árt átértékelni a dolgokat és akkor egy tál tészta is elég a boldogsághoz.
Még valami, férfiként meg kell jegyeznem, hogy nagyon szép a női főszereplő.

10/9
1
Hát ez egy eszméletlen jó film. Véletlen a 2. CD-vel kezdtem, csodálkoztam is, hogy csak 1 órás lesz, de így is nagyon jó volt, mindent értettem... aztán imdb-t böngészve vettem észre, hogy hoppá 116 perces. 10/10 csak azt sajnálom, hogy eddig nem láttam. Köszönet érte!

Először azt akartam írni, hogy legfőképp olyan embereknek ajánlom akik tudják mit jelent nagyon egyedül lenni és esetleg öngyilkosságon gondolkodnak, de a film igazából nagyon sok mindenre rámutat szóval mindenkinek ajánlom aki szereti a romantikus drámákat.